Ontdek mijn aanbod

Als je meer wilt weten over coaching en mentoring, loopbaanbegeleiding of workshops die worden aangeboden door Kristel Van Damme, kunnen we dat allemaal bespreken tijdens een gratis ontdekkingssessie van 30 minuten.

Voor een grondig inzicht in het praktische verloop van een traject, mijn aanpak en hoe ik een sessie vormgeef, raad ik je aan om eerst een kijkje te nemen op mijn “Hoe ik werk” pagina.

kristelvandamme 1op1 coaching

Coaching en mentoring voorbij het cognitieve

Als coach fungeer ik als jouw persoonlijke gids, een kompas dat je problemen vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Ik maak gebruik van een verscheidenheid aan tools die ik in mijn gereedschapskist heb om jouw obstakels en blokkades aan te pakken. Mijn benadering is holistisch, waarbij ik niet alleen cognitieve methoden hanteer, maar ook aandacht besteed aan de signalen die je lichaam uitzendt. Vaak komt de vraag “Waar en wat voel je in je lichaam?” aan bod tijdens onze sessies.

Ik pas diverse mind-body technieken toe om jou te begeleiden, waaronder EFT (Emotional Freedom Techniques), matrix reimprinting, hartcoherentie en systemisch werk. Daarnaast vertrouw ik op mijn intuïtie en stem ik af op jou om te begrijpen wat er speelt, wat ik mijn mentoring noem.

Het is belangrijk om te benadrukken dat ik je niet dwing om vooruit te gaan, maar ik moedig je aan om zelf stappen te zetten. Als we te snel gaan of juist te langzaam, is communicatie essentieel. Jij hebt te allen tijde de controle over het proces, en aan het einde van de reis is het jouw leven.

Of je nu met persoonlijke of professionele vraagstukken worstelt, je bent van harte welkom bij mij.

kristelvandamme loopbaanbegeleiding loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding in Kruisem of online

Elke begeleidingssessie is volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. We beginnen meestal met diverse inzichtsoefeningen die naarmate we verder gaan in de loopbaanbegeleiding de puzzelstukjes helderder maken. Samen formuleren we jouw diepste verlangens en stellen we een plan op om deze te bereiken. Eventuele angsten worden niet vermeden, maar juist gebruikt als hulpmiddelen om helderheid te verschaffen. We werken samen aan het doorbreken van patronen die je kunnen belemmeren.

hartcoherentie training -kristelvandamme

Hartcoherentie training

Ben je op zoek naar manieren om de dagelijkse stress onder controle te krijgen door middel van ademhaling? Verken hartcoherentie en ontdek innerlijke rust. Onze hartcoherentie training plaatst de ademhaling centraal bij het effectief omgaan met stress, angst en trauma. Leer hoe je kunt werken aan een gezondere emotionele balans en stressbeheersing, en dit alles vanuit het comfort en de privacy van je eigen huis. Ontdek meer over onze hartcoherentie training en zet vandaag de eerste stap op weg naar een kalmer, evenwichtiger leven.

workshops Kristelvandamme

Workshop Emotional freedom techniques (EFT)

Wil je graag je emotionele gezondheid verbeteren vanuit het comfort van je eigen huis?  Dan heb ik goed nieuws! Ik heb leerrijke workshops over Emotional Freedom Techniques (EFT). Blijf op de hoogte voor meer details via de nieuwsbrief (inschrijven onderaan of via mail) en ontdek hoe je kunt werken aan een gezondere emotionele balans en stressbeheersing, allemaal vanuit het gemak van je eigen huis.

Mocht je twijfelen welk aanbod het beste bij je past, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. We bespreken dit online of telefonisch, helemaal gratis. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste keuze te maken.

persoonlijke sessies of online - kristel van damme

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw traject nu in.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.