Matrix Reimprinting

helpt je om je verleden achter je te laten, gevoelens los te koppelen van herinneringen en te gaan voor een bevrijdend en positief vervullend leven.

Matrix Reimprinting helpt om

negatieve overtuigingen en zelfbeeld te veranderen, doelen te bereiken, trauma en negatieve gebeurtenissen achter je te laten.

Wat is de Matrix Reimprinting?

Matrix Reimprinting combineert EFT met ‘inner child work’ en de meest recente inzichten uit traumaonderzoek en epigenetica.  Net als EFT, maakt de Matrix Reimprinting ook gebruik van het traditionele meridiaansysteem dat al duizenden jaren in de acupunctuur wordt gebruikt. Het is een innovatieve benadering van persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Het is gebaseerd op het idee dat onze negatieve overtuigingen en traumatische ervaringen vaak diepgeworteld zijn in ons onderbewuste en ons dagelijks leven beïnvloeden. Met behulp van Matrix Reimprinting kunnen we deze belemmerende overtuigingen en trauma’s op een effectieve manier aanpakken. Deze techniek maakt gebruik van visualisatie en emotional freedom techniques (EFT) om in contact te komen met het onderbewuste en oude herinneringen te herzien en transformeren. Door dit proces kun je negatieve overtuigingen vervangen door positievere en gezondere overtuigingen, waardoor je emotionele bevrijding ervaart en je leven op een meer positieve en vervullende manier kunt leiden. Het is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en het bereiken van innerlijke rust. Matrix reimprinting is een body-mind techniek die ik gebruik in mijn aanbod voor persoonlijke groei.

Inspirerende getuigenissen.
Ja, het kan ook voor jou werken!

Net als velen zocht ik wanhopig naar een oplossing voor een medisch probleem. Kristel en haar collega’s in de KPNI-praktijk hanteren een holistische benadering waarbij ze het hele lichaam en de geest onderzoeken. Uiteindelijk besefte ik dat alles met elkaar verbonden is. Ik heb zelf duidelijk ervaren dat fysieke pijnen niet noodzakelijkerwijs worden veroorzaakt op de plaats waar je de pijn daadwerkelijk voelt. Artsen en specialisten richten zich vaak vooral op de locatie van de pijn en mogelijke directe oorzaken, zoals iets dat vastzit, maar ze hebben vaak een beperktere kijk op het grotere geheel. Voor mij was Kristel van onschatbare waarde bij het vinden van een alomvattende oplossing.

Kristel gaat verder dan alleen de symptomen en pakt de onderliggende oorzaken aan, waardoor mijn lichaam stap voor stap meer pijnvrij aanvoelt.

Jurgen, Pijnvrij dankzij holistische aanpak

Na het trauma heb ik 3 tot 4 weken in een staat van freeze als overlevingsmodus geleefd. Door de Eft en Matrix reïmprinting die Kristel toepaste heb ik veiligheid ervaren en kon ik eindelijk de tranen en angst toelaten en beginnen helen. Ik vond dit heel krachtig.

Maja, Terug een veilig gevoel

Ik was aangenaam verrast na mijn eerste sessie bij Kristel. Mijn hoofd voelde meteen rustiger aan, en ik merkte dat ik minder piekerde. Een blij gevoel overviel me, en ik voelde ook minder stress en angst. Bovendien sliep ik dieper na de sessie. Na enkele EFT- en matrix reimprinting-sessies besloot ik de sessies op te nemen op mijn smartphone, zodat ik de dagen erna kon oefenen, en ik zag al snel positieve resultaten.

Waar ik dus eerder geen resultaten behaalde, had ik hier al na 1 sessie meer resultaat dan jaren afspraken bij psychologen. Ik ben fan.

Inge, Snelle resultaten

Ik ben echt onder de indruk van de persoonlijke en veelzijdige benadering van Kristel, met haar diverse opdrachten en oefeningen. Haar vermogen om mensen echt te motiveren is opmerkelijk! Sinds ik begonnen ben met haar begeleiding, voel ik me aanzienlijk beter en ben ik veel beter in staat om met mijn angsten en stress om te gaan. Wat Kristel onderscheidt, is haar unieke aanpak. Ze luistert niet alleen, maar samen zoeken we naar oplossingen en methoden die bij mij passen en waar ik me goed bij voel.

Deze ervaring heeft me een enorme boost gegeven om mijn problemen en reactiepatronen aan te pakken. In vergelijking met vroeger voel ik me nu veel rustiger. Kristel straalt een sereniteit uit die me enorm aanspreekt.

Eva, Boost gekregen

De therapieën zorgden ervoor dat ik meer in contact kwam met mijn emoties en minder angst en stress ervaarde. Mijn zelfvertrouwen groeide, en ik merkte een diepere zelfliefde op. Bovendien ben ik blij dat ik heb ervaren dat er een verbetering van fibromyalgie is en dat ik meer uit mijn hoofd kom. De sleutel tot succes was consistent oefenen, slechts 2 keer 5 minuten per dag in combinatie met de sessies bij Kristel. Herhaling bleek echt de kracht van meesterschap te zijn. EFT heeft me opvallend sneller geholpen dan traditionele therapiesessies bij een psycholoog. Kristel past ook meerdere technieken toe om haar klanten te ondersteunen, wat ik als zeer waardevol heb ervaren.

Inge, minder angst en stress - verbetering fibromyalgie

Matrix Reimprinting voordelen

 1. Geen her-traumatisering: Door de gedissocieerde manier van werken, stap voor stap, vindt er geen her-traumatisering plaats.
 2. Je hoeft niet alles nog bewust te weten. Je onderbewuste heeft alle informatie voor je vastgehouden. Het maakt niet uit of je nog bewust weet hebt van het moment of van de negatieve ervaring zelf, door deze techniek wordt je onderbewuste op een zachte en vriendelijke manier bereikt en krijg je toegang tot de ervaring.
 3. Verbeterde Gezondheid: Het verminderen van stress en het transformeren van negatieve emoties kan positieve effecten hebben op je fysieke gezondheid.
 4. Emotionele Bevrijding: Het helpt bij het transformeren van negatieve emoties, overtuigingen en traumatische herinneringen, waardoor je emotioneel bevrijd kunt worden van belemmeringen die je groei belemmeren.
 5. Stressvermindering en/of PTTS: Matrix Reimprinting kan helpen om stress en angst te verminderen door je te leren omgaan met traumatische ervaringen op een gezondere manier.
 6. Positieve Transformatie: Deze techniek kan je helpen bij het vervangen van negatieve overtuigingen door positievere en gezondere overtuigingen, waardoor je een positievere kijk op het leven krijgt.
 7. Verbeterde Relaties: Door je emotionele bagage aan te pakken, kun je betere relaties met anderen opbouwen en meer in harmonie zijn met jezelf.
 8. Spirituele Ontwikkeling: Voor sommigen kan Matrix Reimprinting een diepere verbinding met hun spirituele kant bevorderen en helpen bij spirituele groei. Zeker bij verlies ervaringen.
 9. Persoonlijke Groei: Matrix Reimprinting is een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei, omdat het je helpt oude patronen en belemmeringen te doorbreken en je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen.

Praten alleen helpt niet. 
Het gaat dieper, in je onderbewuste, recht naar de kern van jouw lichaam en geest.  Al eeuwenlang begrijpen we intuïtief dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Helaas heeft het moderne leven vaak een kloof gecreëerd tussen wat we diep van binnen weten en wat onze rationele geest als waarheid aanvaardt. Dit kan ten koste gaan van onze gezondheid.

Veel fysieke klachten vinden hun oorsprong in emotionele bronnen. Daarom kan het enorm bevrijdend zijn om de last van jouw schouders te nemen.

Bewustwording en de transformatie die we via Matrix Reimprinting aangaan, stellen ons in staat om actie te ondernemen en ziekte te voorkomen of te genezen. Wanneer jouw lichaam ‘nee’ zegt, is het een signaal dat je moet luisteren naar jouw innerlijke wijsheid. Het is een reis naar heelheid, waarbij we jouw innerlijke kracht benutten om balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Met Matrix reimprinting kan je een breed scala aan klachten aanpakken, waaronder:

 • Emotionele Trauma’s: Matrix Reimprinting is bijzonder effectief bij het verwerken van emotionele trauma’s, zoals misbruik, verlies, of andere traumatische ervaringen.
 • Angst en Stress: Het helpt bij het verminderen van angst- en stressniveaus door de onderliggende oorzaken en negatieve overtuigingen aan te pakken.
 • Depressie: Het kan helpen bij het verlichten van depressieve symptomen door het transformeren van negatieve denkpatronen en het bevorderen van emotionele veerkracht.
 • Fobieën en Verslavingen: Matrix Reimprinting kan gebruikt worden om fobieën en verslavingen aan te pakken door de onderliggende triggers en oorzaken te identificeren en te transformeren.
 • Zelfbeeldproblemen: Het kan bijdragen aan het verbeteren van zelfvertrouwen en zelfwaardering door negatieve zelfbeeld overtuigingen te herzien.
 • Relationele Problemen: Het kan helpen bij het verbeteren van relaties door het aanpakken van patronen die zich herhalen in interacties met anderen.
 • Fysieke Klachten: Sommige fysieke klachten, zoals chronische pijn of onverklaarbare symptomen, kunnen een emotionele oorzaak hebben die met Matrix Reimprinting aangepakt kan worden.
 • Spirituele Groei: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in spirituele ontwikkeling, kan Matrix Reimprinting helpen bij het verkennen van spirituele vraagstukken en het bevorderen van innerlijke groei.
 • Algemene Persoonlijke Groei: Het is een waardevol hulpmiddel voor algemene persoonlijke groei en ontwikkeling, omdat het je in staat stelt belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw Matrix Reimprinting sessie nu in.
Jij hebt de kracht om te transformeren!