Samenwerken met Holistische Professionals:
Een Essentiële Stap in Mijn Werk

Samenwerkingen Kristel Van Damme

Ontdek de Kracht van Holistisch Werken: Samenwerken met Professionals voor Body, Mind en Soul.

In een wereld waarin we vaak geneigd zijn om problemen op te splitsen in losse onderdelen, is er een benadering die naar het geheel kijkt: holistisch werken. Het gaat niet alleen om de som van de delen, maar om het begrijpen en behandelen van het complete individu. Bij holistische coaching staat het verenigen van lichaam, geest en ziel centraal, waarbij er aandacht is voor de drie grote bewustzijnsniveaus die ieder mens in zich draagt.

Stress en spanningen kunnen niet alleen mentaal, maar ook fysiek worden aangepakt door beweging en lichaamsgerichte technieken. Voedingssupplementen kunnen tijdelijke ondersteuning bieden, maar een gebalanceerd voedingspatroon heeft een diepgaandere invloed op onze levensstijl. Daarnaast wordt er afgerekend met negatieve overtuigingen door middel van emotional freedom techniques, waardoor innerlijke blokkades worden doorbroken.

Stel jezelf op elk moment van de dag de vraag: “Wat heb ik op dit moment nodig om me goed te voelen?” Ontdek de voordelen van een holistische benadering. Samen streven we ernaar om jouw welzijn op alle niveaus te optimaliseren.

KPNI center samenwerking Kristel Van Damme

KPNI Center

Koen De Witte
kPNI therapeut
Orthomoleculaire therapie
EAV testen / Acupunctuur

Florence Vanneste samenwerking Kristel Van Damme

Florence Vanneste

Orthomoleculaire Therapie
Gewichtsproblemen
Hormoonhuishouding
Fertiliteit – Spijsvertering

Angélique Staelen samenwerking Kristel Van Damme

Angélique Staelen

Personal coach
Sportcoach
Yoga teacher
Nutritionist

Ontdek de synergie van Kristel Van Damme en Angélique Stalen in onze Healing Circles EFT workshops. Samenbrengend, verenigen zij de transformerende krachten van EFT met de subtiele zachtheid van yoga, meditatie en lichaamswerk. Elke keer wordt er een ander thema behandeld waaraan gewerkt wordt.

Deze holistische benadering biedt je de mogelijkheid om diepgewortelde emoties en stress los te laten, terwijl je je energiecentra opent en je innerlijke rust herstelt.

We werken telkens per workshop rond één thema. Angélique en Kristel zullen je leiden door emotionele blokkades en helpen je vrij te maken van negatieve patronen, terwijl de combinatie van lichaamsbeweging en meditatie je helpt om een staat van innerlijke harmonie te bereiken.