Ik leg mijn pad naast het jouwe & loop met je mee.

Ik ben een holistisch coach en mentor en maak gebruik van diverse werkvormen. De signalen die je lichaam geeft, gebruik ik. Het geeft aan dat er iets niet klopt.

Met ruim tien jaar coachingervaring en een verscheidenheid aan opleidingen op zak, blijf ik gepassioneerd bezig met voortdurende persoonlijke ontwikkeling. Deze componenten vormen de kern van mijn motivatie. Ze stellen me in staat om individuen te begeleiden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, en hen te ondersteunen bij hun diverse uitdagingen.

Als holistisch coach en mentor integreer ik verschillende body-mind technieken en andere werkvormen. Mijn benadering omvat methoden die je ondersteunen bij het loslaten van emoties die in je lichaam vastzitten. Ik luister aandachtig naar de signalen die je lichaam uitzendt, aangezien deze vaak aanwijzingen geven dat er onbalans is. Vaak vormen de symptomen slechts de oppervlakte van het probleem en niet de kern ervan. Ze fungeren als een toegangspoort tot de onderliggende oorzaak.

Jouw lichaam spreekt soms zachtjes of hard. Ben je klaar voor actie?
Als je verlangt naar meer dan enkel woorden en de kern van jouw uitdaging wilt ontdekken.

Breek door je barrières. Ik geef je de kracht om mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel te overwinnen. Snel en effectief.

Op welke manier geef ik een sessie vorm?

Samen gaan we stap voor stap aan de slag. We beginnen met het loslaten van de instinctieve reacties van vechten, vluchten en verstarren die mogelijk in de weg staan van je groei. Daarna richten we ons op het opruimen van eventuele negatieve invloeden uit het verleden die je vooruitgang belemmeren. Met deze stevige basis gaan we uiteindelijk over tot het vormgeven van een toekomst die perfect aansluit bij jouw persoonlijke dromen en doelen. Het resultaat? Je wordt in staat gesteld om dichter bij jezelf te blijven en niet langer verstrikt te raken in het tumult van het leven.

Mijn coaching omvat het hele spectrum van ons mens-zijn, waaronder identiteit, levensmissie, spiritualiteit, en meer. Hierdoor kunnen we de diepere lagen verkennen waar de wortels van problemen zich bevinden.  Soms deel ik mijn eigen ervaringen op een menselijke en authentieke manier, waardoor jouw drempel om je eigen verhaal te delen wordt verlaagd.

Aangezien werk en leven naadloos samenvloeien – omdat jij altijd jou blijft – en uitdagingen zich zowel thuis als op het werk manifesteren en vice versa, bied ik tevens loopbaanbegeleiding aan. Mijn doel is om jou te ondersteunen bij het onthullen van levensdoelen en het aanpakken van kwesties die verband houden met werk.

Praktisch

Gratis Ontdekkingssessie

We verkennen elkaar eerst een half uurtje in een gratis ontdekkingssessie.
Dit kan telefonisch of online plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Intakegesprek coaching-mentoring

Je weet dat je aan het juiste adres zit en wilt geen tijd verliezen, we plannen een intakegesprek in. Dit kan persoonlijk of online plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur. Dit vraag je aan per mail of via contactformulier. Ik stuur je dan op voorhand enkele verkennende vragen, wat het intakegesprek vlotter doet verlopen.

Samen duiken we dieper in jouw hulpvraag en bepalen we jouw doelen. Nadien plannen we de eerste 3 vervolgafspraken in.
In het begin zijn deze afspraken vaak wekelijks of elke twee weken, maar naarmate het beter met je gaat, kunnen we de tijd tussen de gesprekken verlengen. De duur van jouw traject hangt af van de aard van jouw uitdagingen of hulpvraag. Ik streef ernaar om kortdurende trajecten te doen waar mogelijk, maar ik ben bereid om langduriger te werken als dat nodig is.

Meer over coaching & mentoring.

Intakegesprek Loopbaanbegeleiding

Soms is het duidelijk wat je loopbaanvraag is en waarmee je zit. Dan kan je onmiddellijk starten met het inplannen van jouw intakegesprek voor loopbaanbegeleiding. Je kan al dan niet jouw loopbaancheques hier inzetten als je recht op hebt. Meer over loopbaanbegeleiding.

Het kan zijn dat je eerst bepaalde slechte ervaringen wilt verwerken of patronen wilt doorbreken voordat je bijvoorbeeld aan een loopbaanbegeleiding begint of erna. Dan kijken we samen hoe jouw persoonlijk traject eruit moet zien om jouw specifieke behoeften en doelen te ondersteunen. Dit bespreken we in een gratis ontdekkingssessie.

Mind-Body technieken en andere werkvormen in Coaching

Ik gebruik onder andere deze mind-body technieken: emotional freedom techniques (EFT of tapping), matrix reimprinting (visualisaties), hartcoherentie, individuele systemische opstellingen, NLP, inzicht oefeningen en zoveel meer. Voelen is belangrijker dan denken. Het wordt zichtbaar wat je wilt of waar je vastloopt.
De mix is afgestemd op de behoeften van dat moment. De Emotional freedom techniques en de matrix reimprinting (visualisaties) zijn al meer dan tien jaar mijn lievelingstools voor stress, angst en trauma.

Kort overzicht

Emotional Freedom Techniques

EFT, ook wel Emotional Freedom Techniques, is een effectieve manier om je emoties te beheersen. Het ontkoppelt de emoties van gedachten en herinneringen. EFT gebruikt zachte tiktechnieken op bepaalde acupunctuurpunten om emotionele stress los te laten en positieve veranderingen te stimuleren. Deze techniek helpt je om oude patronen te verbreken en je beter te voelen op alle manieren: lichamelijk, geestelijk en emotioneel.

Matrix Reïmprinting

Matrix Reimprinting is een voortvloeisel van EFT, maar het is een stap verder gegaan. Deze techniek maakt gebruik van EFT in combinatie met ‘inner child work’ en de meest recente inzichten uit traumaonderzoek en epigenetica. Dit is een milde en unieke werkvorm voor diepgaand traumawerk, die visualisaties en body imprints gebruikt.

Hartcoherentie
Ademhaling

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode. Wanneer we onze ademhaling beheersen en positieve emoties cultiveren, kunnen we onze hartslag coherent maken en een innerlijke harmonie en rust bereiken. Deze tool is perfect voor het verminderen van stress, hyperventilatie, burn-out, onrust…

Loopbaan
begeleiding

Loopbaanbegeleiding is bedoeld voor alle vragen en problemen op het werk. Dit is mogelijk met of zonder loopbaancheques. Het is meer dan oppervlakkig carrièreadvies. Ik help mensen hun levensdoel te vinden en het beste uit zichzelf te halen. Of je sterker te maken om problemen op het werk aan te pakken. We kunnen praten over alles wat met je werk te maken heeft. Er worden verschillende methodieken en inzicht oefeningen besproken die op maat zijn.

Een weg van bewust worden, verwerken en loslaten

1 Bewust worden

Het is interessant om te weten hoelang het probleem bestaat, de oorzaak hoeft niet meteen helder te zijn. Van daaruit vertrek ik.

Soms van het onbewuste naar het bewuste. Je komt dan ook dichter bij je authentieke zelf te staan.

2 Verwerken

Diep vanbinnen weet je altijd precies wat je nodig hebt, dit is je intuïtieve kennis. Ik werk en verwerk zodat er een heldere verbinding komt.

Zo wordt troebel water pas helder, wanneer het de kans krijgt om tot rust te komen zodat modder naar de bodem kan zakken. Via coaching, methodieken, technieken verwerk ik jouw thema zodat er rust komt en opnieuw een flow.

3 Los laten

Loslaten is een krachtige daad! Als je leert loslaten, kun je weer vooruit.
Je bent niet langer verstrikt in je problemen.

Hierin help ik jou om de controle los te laten, om het maximale te bereiken, het is de sleutel naar vrijheid. Zowel privé als professioneel.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste en heel eenvoudige stap is simpel:
Plan een ontdekkingssessie in en voel of er een match is