Troebel water wordt pas helder, wanneer het de kans krijgt om tot rust te komen

A-typisch – diepgaand & authentiek

Coaching vormt de basis voor zowel persoonlijke als professionele begeleiding. Een veilige omgeving en vertrouwen kan ik jou bieden om een optimaal resultaat te behalen, stap voor stap.

Er bestaat geen standaard behandeling; het is altijd anders. Waar traditionele therapeuten de klacht behandelen, doe ik het andersom. Als creatieve generalist werk ik met een uitgebreid aanbod en gebruik ik verschillende tools die ik inzet volgens jouw noden tot je op eigen kracht verder kan, want dat is mijn missie.

Bij een eerste sessie starten we altijd met een intake gesprek om inzicht te krijgen in jouw verlangens en behoeften, als mens of als organisatie. Na dit gesprek bepaal je zelf of we doorgaan of niet.

Een weg van bewust worden, verwerken en loslaten

1 Bewust worden

Het is interessant om te weten hoelang het probleem bestaat, de oorzaak hoeft niet meteen helder te zijn. Van daaruit vertrek ik.

Soms van het onbewuste naar het bewuste. Je komt dan ook dichter bij je authentieke zelf te staan.

2 Verwerken

Diep vanbinnen weet je altijd precies wat je nodig hebt, dit is je intuïtieve kennis. Ik werk en verwerk zodat er een heldere verbinding komt.

Zo wordt troebel water pas helder, wanneer het de kans krijgt om tot rust te komen zodat modder naar de bodem kan zakken. Via coaching, methodieken, technieken verwerk ik jouw thema zodat er rust komt en opnieuw een flow.

3 Los laten

Loslaten is een krachtige daad! Als je leert loslaten, kun je weer vooruit.
Je bent niet langer verstrikt in je problemen.

Hierin help ik jou om de controle los te laten, om het maximale te bereiken, het is de sleutel naar vrijheid. Zowel privé als professioneel.