workshop

emotional freedom techniques

workshop emotional freedom techniques kruisem

Ik leer je de EFT basis techniek,
stap voor stap.

Wil je je emotionele welzijn thuis verbeteren?
Ontdek de basis van Emotional Freedom Techniques (EFT).

Dan wil ik je graag uitnodigen voor mijn workshop over Basis EFT.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een zeer krachtige en effectieve methode om emotionele blokkades en negatieve overtuigingen los te laten.

Tijdens deze workshop leer je hoe je EFT kunt toepassen om stress, angst en andere negatieve emoties te verminderen. Je leert de Basis EFT-techniek stapsgewijs en hoe je ze kunt toepassen op jouw eigen specifieke uitdagingen en problemen.

Via de workshop leer je zelf je eigen “EFT-recept” samenstellen zodat je de Emotional Freedom Technique thuis zelf kan toepassen

EFT kan je helpen deze gevoelens te verminderen en je leven drastisch te verbeteren, ongeacht of je nu chronische stress, een gebrek aan zelfvertrouwen, lichamelijke pijn of angst ervaart.

Deze workshop is bedoeld voor individuen die persoonlijke groei nastreven, die willen kennismaken met de basis van EFT.

Wacht niet te lang, het zijn slechts beperkte plekken.

Kristel bracht niet alleen een diepgaande kennis van EFT met zich mee, maar ook een warme en ondersteunende benadering. Haar toewijding aan het welzijn van de deelnemers was duidelijk voelbaar. Tijdens de workshop leerde ik effectieve technieken om met mijn emoties om te gaan, blokkades los te laten en mijn innerlijke balans te herstellen.

Magda, workshop EFT

Sinds de workshop heb ik de EFT-technieken consequent toegepast in mijn dagelijks leven en heb ik gemerkt dat ik beter omga met stress en negatieve emoties. Dit heeft mijn algehele welzijn verbeterd en mijn relaties verdiept.

Anja, workshop EFT

Na de workshop voelde ik me emotioneel bevrijd en veerkrachtiger dan ooit tevoren. De vaardigheden die ik heb opgedaan, zijn van onschatbare waarde in mijn dagelijkse leven. Ik kan Kristel’s workshop ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar emotionele heling, groei en persoonlijke transformatie.

Jolien, workshop EFT

Via de workshop leer je zelf je eigen “EFT-recept” samenstellen zodat je de Emotional Freedom Technique thuis zelf kan toepassen (zonder de begeleiding van een professional) op eenvoudige gedragspatronen die je hinderen in je dagelijkse functioneren of emoties die je normale functioneren belemmeren, zoals angsten. Kristel neemt je heel vlotjes – in een eenvoudig te volgen presentatie – mee van de geschiedenis van EFT over de holistische filosofie achter de techniek, naar een persoonlijk praktisch toepasbaar “recept”. De workshop vindt plaats in een beperkte groep, die zo veilig is dat de deelnemers zelfs open durven zijn over hun heel kwetsbare “kwaaltjes” waar vaak nog een beetje schaamte aan kleeft. Het is een hele fijne ervaring, waar ik niet alleen een doeltreffend EFT-recept voor mezelf heb kunnen samenstellen, waar maar ik ook een gezellige dag heb beleefd met warme, gelijkgestemde zielen die heel openlijk konden praten over de zaken die hen bezighouden. Kristel weet duidelijk waar ze over praat en helpt elke deelnemer met veel liefde en geduld een eigen EFT-recept samen te stellen, zodat hij of zij hier thuis verder mee aan de slag kan.

An-Karlien, Doeltreffend EFT-recept voor mezelf

Laat dit meer toe

 • loslaten
 • zelfzorg
 • flow
 • bevrijding pijn

Neem afscheid van

 • twijfel en onzekerheid
 • gebrek aan zelfvertrouwen
 • stress
 • angst
 • lichamelijke pijn

groei in 3 stappen

 • afzetten van VVV respons
 • verleden opruimen
 • creëren nieuwe toekomst

Wat je van deze workshop mag ontvangen

 1. Inleiding tot EFT: Uitleg over wat EFT is, de oorsprong, de belangrijkste componenten en de wetenschap erachter.
 1. EFT Basistechniek aanleren: ik demonstreer de basistechniek van het tappen, inclusief de verschillende punten om op te tappen.
 1. Praktische toepassingen: ik bespreek hoe EFT kan worden gebruikt om emotionele/fysieke problemen te verlichten.
 1. Eigen EFT recept: je leert zelf je eigen “EFT-recept” samenstellen zodat je de Emotional Freedom Technique thuis zelf kan toepassen
 1. Praktijkvoorbeelden: casestudies die laten zien hoe EFT kan worden toegepast in levensechte situaties.
 1. Oefensessie: de kans om EFT toe te passen in groep
 1. Vraag en antwoord sessie: tijd om vragen te stellen over EFT en hoe het gebruikt kan worden in je leven of in je praktijk.

waar en wanneer

29 augustus 2024
welkom vanaf 9u30
start 10u-16u

Kruishoutemsesteenweg 230,
9750 Kruisem

Investering

127 euro incl. btw
schrijf je in met twee: 99 pp incl. btw
Beperkte plaatsen – max 8 personen

Lunch

Vergeet niet je eigen lunch mee te brengen, zodat we samen kunnen genieten van een gezamenlijke pauze

Jouw inschrijving wordt per mail bevestigd na ontvangst op rekening: BE62 0689 4394 9261

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Boek nu je workshop of vraag nieuwe geplande data.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.