KPNI Center Gullegem

Neem terug controle over je gezondheid

De nauwe intense samenwerking met het ganse team, de gedrevenheid, de kennis, ervaring en breed spectrum aan behandelingsinterventies maakt KPNI als centrum uniek.

Het symptoom is nooit het echte probleem

Het waarom van ziekte

Binnen de kPNI, of klinische psycho neuro immunologie, gaan we op zoek naar het ‘waarom’ van uw ziekte, pijn of aandoening. Het is onze taak om verstoorde werkingsmechanismen in kaart te brengen en oplossingen aan te bieden. Want we behandelen geen symptomen maar oorzaken die leiden tot symptomen.

Film van je leven

We nemen daar uitgebreid de tijd voor zodat we de triggers en het ontstaan van uw klacht in kaart kunnen brengen. Zo kijken we naar alle factoren, we maken als het ware een film van je leven om de echte oorzaak van jouw klacht te gaan aanpakken.

Verleden beïnvloedt het heden

We gaan op zoek naar vroegere virale of bacteriële infecties, hersentrauma’s, een psychisch trauma uit het verleden of chronische stress prikkels. Deze zijn vaak de start van je klachten en kunnen leiden tot vele ziektes (burn out, CVS, constante vermoeidheid, chronische pijnklachten en auto-immuunziektes.)

KPNI therapieën

patiëntencirkel kpni

Koen De Witte, oprichter kPNI Gullegem

Koen behandelt steeds de oorzaak van uw ziekte of klachten en nooit de symptomen op zich. Hierbij gaat hij steeds op zoek naar het verstoord werkingsmechanisme die aan de oorsprong ligt van uw ziekte of aandoening. Deze zoektocht start met een uitgebreide anamnese en dan gaat Koen verder, via EAV testen, in de diepte op zoek naar mogelijke triggers uit uw voedingspatroon of lifestyle. Al deze inzichten worden u dan ook uitgelegd zodat u inzicht krijgt in het “waarom” van uw ziekte, pijn of aandoening en u ook de tools en kracht vindt om er zelf iets aan te doen.

Naast elke mens weer in topvorm brengen, zowel fysieke als mentale kracht, scherpte en weerbaarheid, heeft Koen de nodige expertise en ervaring bij verteringsklachten, auto-immuunziektes, CVS en fibromyalgie, huidaandoeningen en chronische pijnklachten.

Met zijn vader zaliger, dokter Maurice De Witte, als grote inspiratiebron en een achtergrond als osteopaat en acupuncturist, verdiept Koen zich de laatste jaren nu volledig in de klinische Psycho-neuro-immunologie. Mensen terug controle geven over hun gezondheid is zijn passie en missie, kPNI op de kaart zetten in Vlaanderen zijn doel.