KPNI Center Gullegem

Neem terug controle over je gezondheid.

Meer over KPNI Center

Ik ben fier dat ik deel uitmaak van het KPNI Center team.

Ik deel dezelfde mening als Koen De Witte: Het symptoom is nooit het echte probleem. Daar ga ik vanuit.  De oorzaak van jouw probleem ligt meestal in het verleden, daar zoek ik op het emotionele vlak naar life events in een uitgebreide intake.

Ik heb me de laatste jaren gespecialiseerd in stress & emoties, de psyche. Deze prikkels zorgen voor een storing in jouw werkingsmechanisme en energieveld.

Niet alleen voeding, beweging, life style en jouw slaappatroon zijn belangrijk om onder de loep te nemen, maar ook jouw emotionele beleving is belangrijk voor jouw genezingsproces. Om optimaal te herstellen werk je dus op verschillende lagen.

Zo is het dikwijls dat een emotioneel probleem uit jouw verleden vaak de start was voor het ontstaan van je klachten. Angsten en trauma’s veroorzaken chronische stress in jouw systeem waardoor jouw onderbewuste gaat vechten, vluchten of verstarren. Door de desensitisatie van stress en emoties ga je naar een neutrale, veilige modus. Je reageert op situaties in het nu in plaats vanuit jouw verleden.

Belangrijkste tools die ik inzet hiervoor zijn Hartcoherentie en Emotioneel Freedom Techniques in combinatie met coaching.

Bewustwording, verwerken en loslaten zijn de sleutelwoorden in jouw proces. Loslaten is een krachtige daad! Als je leert loslaten, kun je weer vooruit. Je bent niet langer verstrikt in je problemen. Hierin help ik jou om de controle los te laten, om het maximale te bereiken, het is de sleutel naar vrijheid. 
De oplossingen kunnen verschillen van persoon tot persoon, ieder heeft zijn eigen rugzak. Zowel privé als professioneel.

Ik kan putten uit talrijke jaren ervaring met betrekking tot coachen, stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling, loopbaankeuzes… om van stress en emoties naar meer veerkracht op het werk en thuis te gaan!

KPNI therapieën

 • KPNI Therapie
 • Orthomoleculaire therapie
 • Voedingsadvies volgens KPNI
 • Intermittent living & functional training
 • EAV testen
 • Osteopathie en baby osteopathie
 • Acupunctuur en Dry Needling
 • Emotional Freedom Techniques
 • Hartcoherentie training
 • Cosmetische Aging
 • Applied Kinesiology
 • Intermittent living bootcamp

De nauwe intense samenwerking met het ganse team, de gedrevenheid, de kennis, ervaring en breed spectrum aan behandelingsinterventies maakt ons als centrum uniek.

Meer over Koen De Witte

Koen behandelt steeds de oorzaak van uw ziekte of klachten en nooit de symptomen op zich. Hierbij gaat hij steeds op zoek naar het verstoord werkingsmechanisme die aan de oorsprong ligt van uw ziekte of aandoening. Deze zoektocht start met een uitgebreide anamnese en dan gaat Koen verder, via EAV testen, in de diepte op zoek naar mogelijke triggers uit uw voedingspatroon of lifestyle. Al deze inzichten worden u dan ook uitgelegd zodat u inzicht krijgt in het “waarom” van uw ziekte, pijn of aandoening en u ook de tools en kracht vindt om er zelf iets aan te doen.

Naast elke mens weer in topvorm brengen, zowel fysieke als mentale kracht, scherpte en weerbaarheid, heeft Koen de nodige expertise en ervaring bij verteringsklachten, auto-immuunziektes, CVS en fibromyalgie, huidaandoeningen en chronische pijnklachten.

Met zijn vader zaliger, dokter Maurice De Witte, als grote inspiratiebron en een achtergrond als osteopaat en acupuncturist, verdiept Koen zich de laatste jaren nu volledig in de klinische Psycho-neuro-immunologie. Mensen terug controle geven over hun gezondheid is zijn passie en missie, kPNI op de kaart zetten in Vlaanderen zijn doel.