kristelvandamme 1op1 coaching

1-op-1 coaching
& mentoring

voor spanning – stress – zorgen – onzekerheid – angsten – trauma – inner child work – keuzes – blokkades – beperkende overtuigingen – zelfbeeld – doelen

0
uren coaching
0
clienten
0
methodieken

Na het trauma heb ik 3 tot 4 weken in een staat van freeze als overlevingsmodus geleefd. Door de Eft en Matrix reïmprinting die Kristel toepaste heb ik veiligheid ervaren en kon ik eindelijk de tranen en angst toelaten en beginnen helen. Ik vond dit heel krachtig.

Maja, Terug een veilig gevoel

Een van de grote doorbraken voor mij is mijn relatie met mijn moeder. Nu kan ik van haar houden en toch trouw blijven aan mezelf. Ik voel me veel sterker en zelfverzekerder in haar aanwezigheid. Het mooie is dat dit na EFT bijna vanzelf lijkt te komen. Met Kristel’s begeleiding is het een zachtaardige manier om verandering in gang te zetten. Als ik één specifiek ding zou moeten noemen dat ik van Kristel heb ontvangen, dan is het wel persoonlijke groei en het gevoel dat ik er mag zijn.

Lieve, doorbraak relatie met moeder

De therapieën zorgden ervoor dat ik meer in contact kwam met mijn emoties en minder angst en stress ervaarde. Mijn zelfvertrouwen groeide, en ik merkte een diepere zelfliefde op. Bovendien ben ik blij dat ik heb ervaren dat er een verbetering van fibromyalgie is en dat ik meer uit mijn hoofd kom. De sleutel tot succes was consistent oefenen, slechts 2 keer 5 minuten per dag in combinatie met de sessies bij Kristel. Herhaling bleek echt de kracht van meesterschap te zijn. EFT heeft me opvallend sneller geholpen dan traditionele therapiesessies bij een psycholoog. Kristel past ook meerdere technieken toe om haar klanten te ondersteunen, wat ik als zeer waardevol heb ervaren.

Inge, minder angst en stress - verbetering fibromyalgie

Emotional freedom techniques (EFT) heeft bij mij zaken losgemaakt die ‘babbeltherapieën’ niet konden. Het is meer dan de ‘theorie kennen’, het gaat ook echt om het voelen in je lichaam. Ook de aanpak die zowel ‘holistisch’ aanpak  én de spiritueel is, maakt voor mij een enorm verschil. Iets wat ik miste bij andere begeleiders.

Ariel, Holistisch én spiritueel, meer dan babbeltherapie

De pijn en het verdriet is vervaagd en mijn focus ligt nu vooral op zelfontdekking. De begeleiding heeft duidelijk gemaakt dat luisteren naar jezelf van groot belang is, en dat pas ik nu actief toe. Als je ook wilt leren vertrouwen op je gevoel, ben je bij Kristel zeker op de juiste plek.

Katia, Pijn en verdriet vervaagt

Kristel is heel menselijk en authentiek. Ze deinst er niet voor terug om ook iets over zichzelf te delen, wat voor erkenning zorgt en voor mij makkelijker maakt om zelf zonder schaamte iets te delen. Kristel is oprecht geïnteresseerd, ze denkt mee en ze wil me verder helpen. Ze gebruikt daarbij verschillende verdiepende tools. Ik kom tot rust in haar mooie plek. De rust waar ik en zoveel anderen naar op zoek zijn. Een absolute aanrader.

Koen, Meedenkend en brengt rust

Expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring ben ik een coach met bewezen expertise. Mijn holistische benadering gaat verder dan oppervlakkige begeleiding. Ik richt me op lichaamsgerichte coaching, die diepere lagen en oorzaken aanpakt voor duurzame transformatie. Mijn krachtige methoden, waaronder EFT, Matrix Reimprinting, systemisch coachen en body-based traumatherapie, zorgen voor snelle doorbraken in jouw groeiproces. Daarnaast bied ik mentoring aan, waarbij ik mijn intuïtie inzet en altijd afstem met jou op wat ik ontvang.

Coaching

Coaching & mentoring is meer dan bewustwording. Meer bewust zijn van wie we werkelijk zijn. Meer bewust van de problemen die we tegenkomen in het leven, wat de oorzaak hiervan is en hoe deze op te lossen. Meer bewust van ons verleden, en de invloed op het heden. Meer bewust van de relaties die we aangaan met anderen en hoe ons gedrag onszelf, en ieder ander, beïnvloedt. Ik vergelijk dit proces altijd met het pellen van een ui. Na het verwijderen van een laag kom je steeds dichter bij de kern: ons authentieke zelf.

Verhelderend

Iedere coachingssessie is afgestemd op jouw individuele behoeften. Nadat we een grondige intake hebben gedaan, zullen we jouw doelen definiëren en eventuele onverwerkte gebeurtenissen en obstakels helder maken. Samen zullen we deze obstakels overwinnen en geleidelijk aan achter ons laten. Angst is een waardevol hulpmiddel om helderheid te krijgen, in plaats van ze te vermijden. Ik help je je problemen op te lossen en je overtuigingen te veranderen, zodat je kunt groeien en bloeien. Meer over hoe ik werk.

Als coach fungeer ik als jouw persoonlijke gids, een kompas dat je problemen vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Ik maak gebruik van een verscheidenheid aan tools die ik in mijn gereedschapskist heb om jouw obstakels en blokkades aan te pakken. Mijn benadering is holistisch, waarbij ik niet alleen cognitieve methoden hanteer, maar ook aandacht besteed aan de signalen die je lichaam uitzendt. Vaak komt de vraag “Waar en wat voel je in je lichaam?” aan bod tijdens onze sessies.

Ik pas diverse mind-body technieken toe om jou te begeleiden, waaronder EFT (Emotional Freedom Techniques), matrix reimprintinghartcoherentie en systemisch werk. Daarnaast vertrouw ik op mijn intuïtie en stem ik af op jou om te begrijpen wat er speelt, wat ik mijn mentoring noem.

Het is belangrijk om te benadrukken dat ik je niet dwing om vooruit te gaan, maar ik moedig je aan om zelf stappen te zetten. Als we te snel gaan of juist te langzaam, is communicatie essentieel. Jij hebt te allen tijde de controle over het proces, en aan het einde van de reis is het jouw leven.

Of je nu met persoonlijke of professionele vraagstukken worstelt, je bent van harte welkom bij mij.

Heb je last van

irritatie,ups & downs, maag-en darmklachten, verhoogde cortisol, spierspanningen, slaapstoornissen, moeheid, burn-out, fibromyalgie, CVS, depressie, kanker, OCD, …

algemene angststoornis (constante bezorgdheid en nervositeit, rusteloosheid en moeite met ontspannen), posttraumatische stressstoornis (PTTS), sociale angststoornis, specifieke fobieën (intense angst voor specifieke objecten of situaties), lichamelijke reacties (zoals blozen, zweten, hartkloppingen, spierspanning, trillen, zweten, kortademigheid, duizeligheid), paniekstoornis, agorafobie, angst voor de volgende aanval, angst voor herval van ziekte, …?

gevolgen uit een van de volgende ingrijpende ervaringen?  Verbale, emotionele en fysieke mishandeling, pesten op school of op het werk, systematische vernedering en manipulatie, getuige of slachtoffer van een tragedie, verlies van een geliefde (langdurige ziekte en het proces van verlies, overlijden van een naaste familielid of vriend, overlijden van een huisdier dat zeer hecht was), lichamelijk letsel of ongeval, …

Jouw lichaam spreekt soms zachtjes of hard. Ben je klaar voor actie?
Als je verlangt naar meer dan enkel woorden en de kern van jouw uitdaging wilt ontdekken.

Breek door je barrières. Ik geef je de kracht om mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel te overwinnen. Snel en effectief.

Als je meer wilt weten over coaching en mentoring,
kunnen we dat allemaal bespreken tijdens een gratis ontdekkingssessie van 30 minuten.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw traject nu in.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.