kristelvandamme 1op1 coaching

1-op-1 coaching
& mentoring

VOORBIJ
het cognitieve niveau

voor spanning – stress – burn-out – zorgen – onzekerheid – angsten – trauma – relatieproblemen – inner child work – keuzes  maken – blokkades – beperkende overtuigingen – zelfbeeld – doelen stellen

0
uren coaching
0
clienten
0
methodieken

Kristel is heel menselijk en authentiek. Ze deinst er niet voor terug om ook iets over zichzelf te delen, wat voor erkenning zorgt en voor mij makkelijker maakt om zelf zonder schaamte iets te delen. Kristel is oprecht geïnteresseerd, ze denkt mee en ze wil me verder helpen. Ze gebruikt daarbij verschillende verdiepende tools. Ik kom tot rust in haar mooie plek. De rust waar ik en zoveel anderen naar op zoek zijn. Een absolute aanrader.

Koen, Meedenkend en brengt rust

De therapieën zorgden ervoor dat ik meer in contact kwam met mijn emoties en minder angst en stress ervaarde. Mijn zelfvertrouwen groeide, en ik merkte een diepere zelfliefde op. Bovendien ben ik blij dat ik heb ervaren dat er een verbetering van fibromyalgie is en dat ik meer uit mijn hoofd kom. De sleutel tot succes was consistent oefenen, slechts 2 keer 5 minuten per dag in combinatie met de sessies bij Kristel. Herhaling bleek echt de kracht van meesterschap te zijn. EFT heeft me opvallend sneller geholpen dan traditionele therapiesessies bij een psycholoog. Kristel past ook meerdere technieken toe om haar klanten te ondersteunen, wat ik als zeer waardevol heb ervaren.

Inge, minder angst en stress - verbetering fibromyalgie

Een zware depressie, veroorzaakt door het plotselinge verlies van beide ouders en een daaropvolgende burn-out door een reorganisatie op het werk, bracht mij bij Kristel. Ik begon een uitgebreid traject waarbij herstel vanuit verschillende invalshoeken werd benaderd. In eerste instantie lag de nadruk op hartcoherentie, aangevuld met EFT. Stap voor stap werden obstakels overwonnen, waarna we ons richtten op loopbaanbegeleiding. Kristel leerde me de stand van mijn zeilen te veranderen, omdat de richting van de wind zich nu eenmaal niet laat veranderen. Hierdoor slaag ik er desondanks weer in om mijn bestemming te bereiken.

Bart, Verschillende invalshoeken

Emotional freedom techniques (EFT) heeft bij mij zaken losgemaakt die ‘babbeltherapieën’ niet konden. Het is meer dan de ‘theorie kennen’, het gaat ook echt om het voelen in je lichaam. Ook de aanpak die zowel ‘holistisch’ aanpak  én de spiritueel is, maakt voor mij een enorm verschil. Iets wat ik miste bij andere begeleiders.

Ariel, Holistisch én spiritueel, meer dan babbeltherapie

Een van de grote doorbraken voor mij is mijn relatie met mijn moeder. Nu kan ik van haar houden en toch trouw blijven aan mezelf. Ik voel me veel sterker en zelfverzekerder in haar aanwezigheid. Het mooie is dat dit na EFT bijna vanzelf lijkt te komen. Met Kristel’s begeleiding is het een zachtaardige manier om verandering in gang te zetten. Als ik één specifiek ding zou moeten noemen dat ik van Kristel heb ontvangen, dan is het wel persoonlijke groei en het gevoel dat ik er mag zijn.

Lieve, doorbraak relatie met moeder

De pijn en het verdriet is vervaagd en mijn focus ligt nu vooral op zelfontdekking. De begeleiding heeft duidelijk gemaakt dat luisteren naar jezelf van groot belang is, en dat pas ik nu actief toe. Als je ook wilt leren vertrouwen op je gevoel, ben je bij Kristel zeker op de juiste plek.

Katia, Pijn en verdriet vervaagt

Na het trauma heb ik 3 tot 4 weken in een staat van freeze als overlevingsmodus geleefd. Door de Eft en Matrix reïmprinting die Kristel toepaste heb ik veiligheid ervaren en kon ik eindelijk de tranen en angst toelaten en beginnen helen. Ik vond dit heel krachtig.

Maja, Terug een veilig gevoel

Expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring ben ik een coach met bewezen expertise. Mijn holistische benadering gaat verder dan oppervlakkige begeleiding. Ik richt me op lichaamsgerichte coaching, die diepere lagen en oorzaken aanpakt voor duurzame transformatie. Mijn krachtige methoden, waaronder EFT, Matrix Reimprinting, systemisch coachen en body-based traumatherapie, zorgen voor snelle doorbraken in jouw groeiproces. Daarnaast bied ik mentoring aan, waarbij ik mijn intuïtie inzet en altijd afstem met jou op wat ik ontvang.

Coaching

Coaching & mentoring is meer dan bewustwording. Meer bewust zijn van wie we werkelijk zijn. Meer bewust van de problemen die we tegenkomen in het leven, wat de oorzaak hiervan is en hoe deze op te lossen. Meer bewust van ons verleden, en de invloed op het heden. Meer bewust van de relaties die we aangaan met anderen en hoe ons gedrag onszelf, en ieder ander, beïnvloedt. Ik vergelijk dit proces altijd met het pellen van een ui. Na het verwijderen van een laag kom je steeds dichter bij de kern: ons authentieke zelf.

Verhelderend

Iedere coachingssessie is afgestemd op jouw individuele behoeften. Nadat we een grondige intake hebben gedaan, zullen we jouw doelen definiëren en eventuele onverwerkte gebeurtenissen en obstakels helder maken. Samen zullen we deze obstakels overwinnen en geleidelijk aan achter ons laten. Angst is een waardevol hulpmiddel om helderheid te krijgen, in plaats van ze te vermijden. Ik help je je problemen op te lossen en je overtuigingen te veranderen, zodat je kunt groeien en bloeien. Meer over hoe ik werk.

Als coach fungeer ik als jouw persoonlijke gids, een kompas dat je problemen vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Ik maak gebruik van een verscheidenheid aan tools die ik in mijn gereedschapskist heb om jouw obstakels en blokkades aan te pakken. Mijn benadering is holistisch, waarbij ik niet alleen cognitieve methoden hanteer, maar ook aandacht besteed aan de signalen die je lichaam uitzendt. Vaak komt de vraag “Waar en wat voel je in je lichaam?” aan bod tijdens onze sessies.

Ik pas diverse mind-body technieken toe om jou te begeleiden, waaronder EFT (Emotional Freedom Techniques), matrix reimprintinghartcoherentie en systemisch werk. Daarnaast vertrouw ik op mijn intuïtie en stem ik af op jou om te begrijpen wat er speelt, wat ik mijn mentoring noem.

Het is belangrijk om te benadrukken dat ik je niet dwing om vooruit te gaan, maar ik moedig je aan om zelf stappen te zetten. Als we te snel gaan of juist te langzaam, is communicatie essentieel. Jij hebt te allen tijde de controle over het proces, en aan het einde van de reis is het jouw leven.

Of je nu met persoonlijke of professionele vraagstukken worstelt, je bent van harte welkom bij mij.

Thema’s waarbij ik jou kan helpen:

Angst en stressmanagement

Samen kunnen we werken aan het begrijpen en beheersen van je angstgevoelens en stress, zodat je meer rust en kalmte kunt ervaren in je dagelijks leven.

Depressie en stemmingsstoornissen

Als je worstelt met gevoelens van neerslachtigheid en hopeloosheid, ben je niet alleen. Laten we samen werken aan het verkennen van deze emoties en het vinden van manieren om je stemming te verbeteren.

Traumaverwerking en PTSS

Heb je een traumatische ervaring meegemaakt die je blijft achtervolgen? Samen kunnen we veilige ruimtes creëren om het trauma te verkennen en te verwerken, zodat je weer grip krijgt op je leven.

Relatieproblemen en communicatie

Als je worstelt in je relaties of moeite hebt met communiceren, kunnen we samen werken aan het identificeren van patronen en het ontwikkelen van gezonde communicatievaardigheden, zodat je relaties kunnen gedijen.

Zelfbeeld en zelfacceptatie

Voel je je vaak onzeker over jezelf? Laten we samen werken aan het cultiveren van zelfliefde en zelfacceptatie, zodat je een positiever zelfbeeld kunt ontwikkelen en meer zelfvertrouwen kunt ervaren.

Rouw- en verliesverwerking

Als je een geliefde hebt verloren en worstelt met verdriet en rouw, ben je niet alleen. Samen kunnen we werken aan het navigeren door het rouwproces en het vinden van manieren om met verlies om te gaan.”

Verslavingsproblematiek

Als je worstelt met verslaving, kan het voelen alsof je vastzit. Samen kunnen we kijken naar de onderliggende oorzaken van je verslaving en werken aan herstel en een gezondere levensstijl.

Identiteitsontwikkeling en zelfontdekking

Voel je je verloren en onzeker over wie je bent en wat je wilt in het leven? Laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar jouw identiteit en passies, zodat je meer voldoening kunt vinden in jezelf en je leven.

Zelfvertrouwen opbouwen

Voel je je vaak onzeker in sociale situaties? Samen werken we aan het versterken van jouw zelfvertrouwen, zodat je vol vertrouwen de wereld tegemoet kunt treden.

Zelfliefde en persoonlijke groei

Voel je je vaak kritisch tegenover jezelf? Laten we samen werken aan het cultiveren van zelfliefde en het ontdekken van jouw unieke krachten, zodat je kunt groeien en bloeien als individu.

Burn-out preventie en herstel

Het proactief voorkomen van burn-out door middel van stressmanagementtechnieken en het ontwikkelen van gezonde coping-mechanismen, evenals het ondersteunen bij het herstellen van burn-out door middel van rust, veerkrachtopbouw en het identificeren van onderliggende oorzaken van stress.

Balans tussen werk en privé vinden

Ben je constant aan het jongleren tussen werk en gezin? Laten we samen strategieën ontwikkelen om een gezonde balans te vinden, zodat je meer rust en voldoening in je leven ervaart.

Omgaan met verandering en transitie

Sta je voor een grote verandering in je leven en voel je je onzeker over de toekomst? Laten we samen werken aan veerkracht en aanpassingsvermogen, zodat je met vertrouwen kunt navigeren door de uitdagingen van verandering.

Carrièreontwikkeling en doelen bereiken

Wil je vooruitgang boeken in je carrière maar weet je niet waar te beginnen? Laten we samen jouw doelen definiëren en een actieplan opstellen om jouw professionele ambities te verwezenlijken.

Stressmanagement en ontspanningstechnieken

Voel je je overweldigd door stress? Samen leren we effectieve technieken om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Jouw lichaam spreekt soms zachtjes of hard. Ben je klaar voor actie?
Als je verlangt naar meer dan enkel woorden en de kern van jouw uitdaging wilt ontdekken.

Breek door je barrières. Ik geef je de kracht om mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel te overwinnen. Snel en effectief.

Als je meer wilt weten over coaching en mentoring,
kunnen we dat allemaal bespreken tijdens een gratis ontdekkingssessie van 30 minuten.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw traject nu in.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.