Hartcoherentie
Harmonie voor lichaam en geest

Verken Hartcoherentie
en Ontdek Innerlijke Rust

Ademhaling staat centraal bij het omgaan met stress, angst en trauma.

Waarom Hartcoherentie?

Stress, spanning en emotionele onrust zijn alledaagse uitdagingen die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op ons welzijn. Maar wat als ik je vertelde dat je de controle kunt nemen over deze gevoelens en positieve verandering kunt bewerkstelligen door middel van je eigen ademhaling?

Stel je voor hoe het zou zijn om:

 • Innerlijke kalmte te ervaren, zelfs te midden van uitdagingen.
 • Je energie weer op te bouwen en veerkracht te voelen.
 • Een positieve gemoedstoestand te cultiveren en emotioneel evenwicht te vinden.
 • Rust en balans te omarmen in je dagelijks leven.
 • Vol vertrouwen en ontspanning examens tegemoet te gaan.
 • Je concentratie te verbeteren en helder te denken.
 • Diepe, herstellende slaap te genieten voor vernieuwde energie.
 • Hyperventilatie, zowel acuut als chronisch, te beheersen.
 • Een gezonde bloeddruk te behouden voor een sterk lichaam.
 • Je hartritme in balans te brengen voor innerlijke rust.
 • Chronische pijnen te verlichten en je levenskwaliteit te verbeteren.
 • Jouw leven met CVS opnieuw in balans te brengen.
 • Een harmonieuze relatie met voeding te cultiveren.
 • Jezelf te empoweren bij ADHD, stap voor stap.
 • Als HSP veerkrachtig in je kracht te staan
 •  … en nog zoveel meer te ontdekken met hartcoherentie.

Ik begeleid je met een versneld tempo gedurende 8 weken om innerlijke rust in je lichaam te herstellen.

Je zult merken dat je denken, emoties en gedrag zich transformeren, en de manier waarop je prikkels ervaart zal veranderen. Je dagelijkse leven blijft onveranderd, maar je innerlijke ervaring krijgt een positieve impuls.
Wil je ook de positieve invloeden van hartcoherentie ontdekken?

Wat is hartcoherentie?

Hartcoherentie vertegenwoordigt een wetenschappelijk onderbouwde aanpak waarbij een simpele ademhalingstechniek wordt ingezet om het hartritme te beïnvloeden. Hierdoor ontstaat harmonie tussen het hart en het brein. Deze methode is wetenschappelijk bewezen als effectieve behandeling voor symptomen van stress, burn-out, depressie, hyperventilatie, concentratieproblemen, angsten, slaapstoornissen en meer.

Door het beoefenen van deze ademhalingstechniek kun je grip krijgen op stress, emotionele reacties en andere belemmerende invloeden. Met deze methode kun je negatieve en onprettige gevoelens omzetten in positieve emoties. Het resultaat is een veilige modus waarin je hart en brein met elkaar communiceren en je innerlijke balans herstellen.

Deze baanbrekende techniek is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek dat is uitgevoerd door het HeartMath Instituut in Californië, in samenwerking met vooraanstaande neurologen en cardiologen van verschillende gerenommeerde universiteiten.

Verhalen van Transformatie: Ervaringen en Getuigenissen.

Angst beperkte me lange tijd in mijn leven. Ik besloot hartcoherentietechnieken te proberen samen met EFT bij Kristel. Ik was aangenaam verrast door de resultaten. Mijn angstniveaus verminderden na verloop van tijd en ik merkte dat ik beter in staat was om mijn gedachten te sturen en kalm te blijven. Het voelde als een bevrijding om niet langer door angst te worden overmand.

Sofie's angsverlichting

Als iemand die vaak overweldigd werd door emoties, was ik op zoek naar manieren om meer emotionele stabiliteit te bereiken. Dankzij hartcoherentie voel ik me nu in staat om mijn emoties op een gezonde manier te reguleren. Ik ben niet langer overweldigd door mijn reacties en kan kalm blijven, zelfs in stressvolle situaties.

Evert's emotionele balans

Ik heb hartcoherentie-technieken geleerd toen ik merkte dat stress en angst mijn leven begonnen te beheersen. Na regelmatige oefeningen begon ik veranderingen op te merken. Mijn hartslag voelde stabieler en mijn gedachten werden rustiger. Ik kan nu beter omgaan met stressvolle situaties en voel me over het algemeen kalmer.

Paula's stressvermindering

Slapeloosheid en onrustige nachten waren mijn dagelijkse strijd. Na het leren van hartcoherentie-technieken merkte ik al snel verbeteringen in mijn slaapkwaliteit. Mijn hartslag leek zich aan te passen aan een meer ontspannen patroon, wat resulteerde in diepere en ononderbroken slaap. Nu sta ik ’s ochtends op en voel ik me echt uitgerust.

Anna's verbeterde slaap

Als iemand die worstelde met concentratieproblemen, ontdekte ik dat hartcoherentie me hielp om mijn focus te verbeteren. Door dagelijkse beoefening werd mijn denkproces helderder en kon ik me langer op taken concentreren zonder afgeleid te raken. Het lijkt erop dat mijn mentale helderheid is toegenomen.

Marc's verbeterde slaap

Na maanden van burn-out vond ik verlichting in hartcoherentie.  Dit bracht rust in mijn gedachten en hielp me geleidelijk aan mijn energie terug te krijgen. Hoewel de weg naar volledig herstel lang was, geloof ik dat hartcoherentie een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn terugkeer naar een gezonder en meer veerkrachtig leven.

Eva's herstel van burn-out

Hoe ziet jouw hartcoherentie training eruit?

Mijn Hartcoherentie Training omvat:

 1. Wetenschappelijk Bewezen Methode: Gebaseerd op jarenlang onderzoek door het gerenommeerde HeartMath Instituut, is hartcoherentie een effectieve manier om de communicatie tussen je hart en brein in balans te brengen.
 2. Persoonlijke Begeleiding: Tijdens het 4-stappenprogramma (3 sessies) van 8 weken begeleid ik je stap voor stap, zodat je de technieken volledig kunt integreren in je dagelijks leven.
 3. Meetbare Resultaten: Merkbaar snelle resultaten zijn mogelijk dankzij deze methode, en je zult al snel veranderingen opmerken in je stressniveaus, emotionele reacties en algehele welzijn.

Wat je kunt verwachten van hartcoherentie:

 • Innerlijke Rust: Leer hoe je door bewuste ademhaling, stress en onrust kunt kalmeren.
 • Emotioneel Evenwicht: Transformeer negatieve emoties naar positieve gemoedstoestanden.
 • Zelfregulatie: Beheers je emotionele reacties en verbeter je veerkracht.
 • Meer Focus: Versterk je concentratievermogen en helder denken.
 • Diepe Slaap: Ontdek hoe je beter kunt slapen en meer energie kunt ervaren.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw hartcoherentietraining nu in.

Jij hebt de kracht om opnieuw te ademen!