kristelvandamme 1op1 coaching

Aanbod voor Persoonlijke Groei
1-op-1 coaching

Vind rust te midden van stress, overwin angst en transformeer trauma.

Welkom op het aanbod voor persoonlijke groei, waar je de tools zult vinden om stress te verminderen, angst te overwinnen en trauma te transformeren. Ik geloof in de kracht van jouw persoonlijke groei als de sleutel tot succes in elk facet van je leven, zelfs in het licht van uitdagingen. Mijn aanbod is speciaal ontworpen om je te begeleiden naar zelfontdekking, empowerment en heling.

In deze trajecten daag ik je uit om je grenzen te verleggen, belemmerende overtuigingen te doorbreken en jezelf te zien zoals je werkelijk bent: een krachtig wezen met het vermogen om stress te beheersen, angst te overwinnen en trauma om te zetten in groei. Verander je leven door het aanpakken van blokkades op mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel vlak.

Ik bied ondersteuning met body-mind technieken, waaronder emotional freedom techniques, tapping, matrix reimprinting, hartcoherentie, affirmaties, opstellingen en meer.

Start hier: jouw ontdekkingssessie

Ontdek een nieuw hoofdstuk in je leven. Het begint allemaal met een intakegesprek, dat tevens fungeert als een kennismakingsgesprek. Samen duiken we in jouw unieke verhaal en bepalen we welk traject best past om verandering te bewerkstelligen. Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijke sessies of liever online begeleiding ontvangt, de keuze is aan jou.

Ontdekkingssessie (kennismakingsgesprek)

  • 85 euro
  • 125 euro voor zelfstandigen (factuur)

Neem alvast eens een kijkje bij de beschikbare trajecten hieronder: stressbeheersing, een leven vrij van angst, herstel van trauma en emotionele verwerking.

Jouw lichaam spreekt soms zachtjes of hard. Ben je klaar voor actie?
Als je verlangt naar meer dan enkel woorden en de kern van jouw uitdaging wilt ontdekken.

Breek door je barrières. Ik geef je de kracht om mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel te overwinnen. Snel en effectief.

Stress-management:
vind je innerlijke rust en balans

Heb je last van slechte concentratie, moeilijk focussen, slecht geheugen, irritatie, ups & downs, maag-en darmklachten, verhoogde cortisol, spierspanningen, slaapstoornissen, moeheid, hyperventilatie, burn-out?

Dit traject wordt nauwkeurig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en unieke behoeften. Het richt zich op het grondig begrijpen en effectief beheren van stressmechanismen in jouw dagelijks leven, met als doel het bevorderen van welzijn en veerkracht. Binnen dit traject worden diverse krachtige technieken toegepast, waaronder ademhalingsoefeningen met een focus op hartcoherentie, en emotiemanagement met behulp van Emotional Freedom Techniques (EFT).

Het centrale doel is om stress op meerdere niveaus aan te pakken. Ten eerste, werken we samen aan het verminderen van de onmiddellijke stressreactie door middel van ademhalingsoefeningen, die je helpen om innerlijke kalmte en evenwicht te herstellen. Deze technieken zijn waardevol om stressreacties in het moment te beheersen.

Daarnaast richten we ons op het identificeren en aanpakken van de diepere oorzaken van stress. Stress kan chronisch zijn, voortkomen uit langdurige levensomstandigheden, of zelfs vastzitten in het lichaam als gevolg van emotionele gebeurtenissen. We besteden speciale aandacht aan het verkennen en helen van deze dieperliggende bronnen van stress, zodat je niet alleen symptomen verlicht, maar ook de onderliggende problemen aanpakt.

Stress-management traject 

Coaching, mentoring, hartcoherentie, EFT

Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijke ontmoetingen of online begeleiding, de keuze is aan jou.

Angstvrij Leven:
Van Onzekerheid naar Zelfvertrouwen

Heb je last van: algemene angststoornis (constante bezorgdheid en nervositeit, rusteloosheid en moeite met ontspannen), posttraumatische stressstoornis (PTTS), sociale angststoornis, specifieke fobieën (intense angst voor specifieke objecten of situaties), lichamelijke reacties (zoals blozen, zweten, hartkloppingen, spierspanning, trillen, zweten, kortademigheid, duizeligheid), paniekstoornis, agorafobie, angst voor de volgende aanval, angst voor herval van ziekte, …?

Dit traject, genaamd “Angstvrij Leven,” is zorgvuldig ontworpen om mensen die worstelen met angst- en paniekstoornissen, evenals fobieën, te ondersteunen op hun pad naar emotioneel welzijn en zelfvertrouwen. Het doel van dit traject is duidelijk: je helpen je angsten te overwinnen en je zelfvertrouwen te versterken, zodat je kunt genieten van een leven vrij van de beperkingen die angst met zich meebrengt.

Ik begrijp dat het omgaan met angsten een zeer persoonlijk en gevoelig proces is. Daarom neem ik de tijd om dit traject stap voor stap op te bouwen, met jouw veiligheid en comfort als onze hoogste prioriteit. Ik erken dat ieder individu anders is en dat er geen haast is om angsten te confronteren. Jouw tempo is van cruciaal belang, en ik zal samenwerken om ervoor te zorgen dat je je nooit overweldigd voelt.

Een van de belangrijkste boodschappen die ik wil overbrengen, is dat je niet alleen bent in deze uitdaging. Angst en fobieën zijn relatief veelvoorkomende problemen, en er is geen reden voor schaamte of zelfverwijt. Het is belangrijk om te onthouden dat angst niet betekent dat je ‘gek’ bent. Het is een normale reactie op stressvolle situaties, en het kan behandeld worden.

Ik heb al met succes mensen geholpen die met diverse angsten en fobieën worstelden, variërend van sociale angst tot specifieke fobieën zoals vliegangst of hoogtevrees. Dit traject biedt een bewezen en effectieve aanpak om met deze uitdagingen om te gaan en stap voor stap vooruitgang te boeken.

Angstvrij leven traject 

Coaching, mentoring, hartcoherentie, EFT, lichaamsgerichte therapie, visualisaties.

Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijke ontmoetingen of online begeleiding, de keuze is aan jou.

Traumaherstel en emotionele verwerking

Heb je ooit te maken gehad met een van de volgende ingrijpende ervaringen?  Verbale, emotionele en fysieke mishandeling, pesten op school of op het werk, systematische vernedering en manipulatie, getuige of slachtoffer van een tragedie,  verlies van een geliefde (langdurige ziekte en het proces van verlies, overlijden van een naaste familielid of vriend, overlijden van een huisdier dat zeer hecht was), lichamelijk letsel of ongeval, …

Dit traject is gericht op individuen die traumatische ervaringen hebben meegemaakt, met kleine en grote T, en worstelen met de emotionele gevolgen ervan. Het omvat traumatherapie en andere technieken om traumatische herinneringen te verwerken en emotioneel herstel te bevorderen.
Trauma kan vele vormen aannemen, variërend van fysiek letsel tot emotionele mishandeling, en het kan diepgaande en blijvende effecten hebben op iemands leven.

Het traject omvat EFT-traumatherapie, een gespecialiseerde vorm van therapie die gericht is op het verwerken van traumatische herinneringen en het verminderen van de emotionele impact ervan. Daarnaast maak ik gebruik van andere bewezen technieken die kunnen variëren afhankelijk van de behoeften van de persoon. Deze technieken zijn bedoeld om de veerkracht te vergroten, copingstrategieën te ontwikkelen en de weg naar herstel te effenen.

Ik begrijp dat ieder mens uniek is en dat traumatische ervaringen verschillende effecten kunnen hebben. Daarom is mijn traject flexibel en wordt het aangepast aan de specifieke behoeften van elke persoon. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden.

Traumaherstel traject 

Coaching, mentoring, EFT, Matrix Reïmprinting

Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijke ontmoetingen of online begeleiding, de keuze is aan jou.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw traject nu in.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.