Gebruik jouw innerlijk kompas

Het Keuzekompas® helpt om belangrijke levenskeuzes te maken

Beslissingen in studie, werk en leven

Het Keuzekompas® helpt mensen om die dingen, die er voor hen écht toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij jouw intern kompas.

Een Keuzekompas® is jouw persoonlijke handleiding

Het is een overzicht van:

  • Jouw waarden;
  • Jouw energiebronnen;
  • Jouw dromen of doelen;
  • De dingen waar je meer wil mee doen of net niet;
  • De omgevingen die voor jou kloppen of net niet

Het kompas is jouw gids bij het maken van jouw levenskeuzes.. Jongeren gebruiken het kompas om leerkeuzes te maken; volwassenen zetten het in bij job- of loopbaankeuzes, bij keuzes op vlak van groei en ontwikkeling, bij organisatie-ontwikkelingstrajecten. Maar ook persoonlijke keuzes rond bijv. levensinvulling krijgen richting dankzij een helder Keuzekompas®. Het versterkt ook jouw veerkracht; het helpt je rechtop te staan wanneer het leven jou een slag uitdeelt.

Hoe maak je een Keuzekompas® ?

Een Keuzekompas® maak je zelf – alleen jij kunt voelen wat je nodig hebt. Je doet dit aan de hand van een aantal reflectieoefeningen. Je doet dit ook samen met mij. Samen wandelen we door jouw ontdekkingstocht. Zo prikkelen we jouw denken door de vragen die we stellen. Af en toe ontmoeten we elkaar, maar een flink stuk van de weg wandel je jouw eigen pad. Ik word er blij van wanneer ik de lichtjes in jouw ogen zie blinken, want dat betekent dat er alweer een stukje van jouw kompas helder is geworden.

Coaching vormt de basis voor deze professionele begeleiding.

Een veilige omgeving en vertrouwen kan ik jou bieden om een optimaal resultaat te behalen, stap voor stap.

Misschien wil je terug gaan studeren ? Of wil je sprong maken naar een zelfstandig beroep? Of wil je door een levenskeuze of beperking minder gaan werken ? terug in loondienst ? Bij de start van het traject gaan we samen op weg om dit te onderzoeken en voelen we ook wat er onderbewust leeft.

Ik kan putten uit talrijke jaren ervaring in verschillende bedrijven en functies in de commerciële sector en Human Resources met betrekking tot coachen, stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling, loopbaankeuzes.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw Keuzekompas nu in.

Jij hebt de kracht om opnieuw te kiezen!