Inner Balance™ Trainer (Bluetooth sensor) voor iPhone en Android

Inner Balance™ Trainer (Bluetooth sensor) voor iPhone en Android

Verandering start bij jezelf, maar je hoeft er niet alleen aan te beginnen.

Als je het gevoel hebt dat je de controle verliest. Als je niet meer achter het stuur van je eigen leven zit.
Als je overweldigd wordt door angst, stress of donkere gedachten.
Besef dat er iets is dat je kan doen – bestel jouw Innerbalance!

Wat is de Innerbalance?

De Inner Balance Trainer is een bio-feedback toestel die via een app een visuele adembegeleiding geeft om beter en hartcoherent te leren ademen.

Via de hartslagmonitor worden jouw gegevens geregistreerd en kan je monitoren wat je hartritme variabiliteit is, hoeveel % je in hoge coherentie hebt geademd tijdens de oefening en nog veel meer.  Kortom: het is jouw personal coach.

Je kan zelf een ritme naar voorkeur instellen of je ritme instellen dat je via je hartcoherentie-training hebt gekregen bij aanvang van de training en later wijzigen als je verder gevorderd bent.

Persoonlijke instellingen met foto zijn mogelijk om een positieve focus te leggen.

Na een burn-out wou ik mijn veerkracht terug opbouwen en balans terug vinden. De hartcoherentie training samen met de coaching is heel persoonlijk. Ik kreeg niet alleen een theoretisch onderbouwde visie te horen, maar er worden ook onmiddellijk praktische oefeningen gegeven. Verschillende tools helpen om de oefening te visualiseren en het effect onmiddellijk te zien.
Door te begrijpen hoe mijn lichaam reageert, ben ik mij er bewuster van geworden en kan ik de reacties van mijn lichaam op spanning en stress beter voelen en tijdig ingrijpen. Bedankt voor de inzichten en de hulp om mijn work-life balance terug onder controle te houden.

Philippe C.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan een intake gesprek in en ontdek of er een match is