Healing Circle EFT

healing circle eft grenzen - kristel van damme - angelique staelen

Thema
Communiceren van Persoonlijke Grenzen
27 oktober

Heb je ooit het gevoel gehad dat je persoonlijke grenzen werden overschreden? Wil je leren hoe je effectief en respectvol kunt communiceren om je grenzen te beschermen?

Waarom werken rond grenzen?

We willen je bewust maken van het belang van persoonlijke grenzen, je helpen bij het identificeren van je eigen grenzen en je voorzien van communicatievaardigheden om deze grenzen effectief te communiceren en te respecteren.

Of je nu worstelt met het aangeven van grenzen, je verleden wilt verwerken of gewoon wilt leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, deze Healing Circle biedt een veilige en ondersteunende omgeving om te groeien en te leren. Daarnaast worden technieken zoals EFT-tapping, meditatie en yoga geïntroduceerd om te helpen bij het verwerken en loslaten van overschreden grenzen. Ervaren facilitators, Angélique en Kristel, begeleiden je door boeiende inzichten, oefeningen en EFT sessies in groep met praktische toepassingen die je zullen helpen sterker en veerkrachtiger te worden.

Herken je dit?

 • Je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven zonder je ongemakkelijk te voelen in relaties.
 • Emotionele bagage lijkt je keer op keer te achtervolgen, waardoor het lastig is om negatieve patronen te doorbreken.
 • Het lijkt soms onmogelijk om duidelijk te communiceren wanneer iemand over je grenzen gaat.
 • Je zoekt naar manieren om je welzijn te versterken en beter voor jezelf te zorgen door het begrijpen en respecteren van je grenzen.
 • Je voelt je vastzitten in herhalende patronen en wilt graag leren hoe je ze kunt doorbreken.
 • Het kan een uitdaging zijn om je persoonlijke grenzen te herkennen en assertief uit te drukken zonder angst voor conflict.
 • Je verlangt naar innerlijke harmonie maar weet niet precies hoe je emotionele blokkades kunt loslaten.

Dit kan je verwachten in de Healing Circle EFT:

 • Bewustwording van Persoonlijke Grenzen: Je zult leren hoe je je eigen grenzen kunt identificeren en begrijpen, wat de basis vormt voor gezonde relaties en emotioneel welzijn.
 • Effectieve Communicatievaardigheden: Ontdek hoe je je grenzen op een respectvolle en assertieve manier kunt communiceren, wat essentieel is voor het opbouwen van duidelijke en respectvolle relaties.
 • Emotionele Verwerking en Bevrijding: Met behulp van technieken zoals EFT-tapping kun je emotionele blokkades loslaten en negatieve patronen doorbreken die je mogelijk hebben belemmerd. We doen EFT in de healing circle samen. Ervaring is niet vereist.
 • Innerlijke Harmonie: Ervaar de kracht van meditatie en yoga om innerlijke rust en harmonie te bevorderen, wat je kan helpen om beter om te gaan met stress en spanning.
 • Zelfzorg en Welzijn: Leer hoe je beter voor jezelf kunt zorgen door grenzen te erkennen en te handhaven, waardoor je zelfvertrouwen en veerkracht toenemen.
 • Verbinding en Ondersteuning: Ontdek de kracht van gemeenschap in onze Healing Circles EFT. Hier kun je ervaringen delen, elkaar ondersteunen en gezamenlijk groeien.
 • Diepere Zelfkennis: Door diepgaande reflectie en oefeningen zul je een beter begrip van jezelf en je behoeften ontwikkelen.
 • Praktische Toepassingen: De inzichten en oefeningen die je tijdens de workshop opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven en kunnen blijvende positieve veranderingen teweegbrengen.

wanneer

vrijdag 27 oktober 2023

aankomst 9u00 – 9u30
start om 9u30 stipt tot 16u

waar

Zaal Amigo
Heurnestraat 235, 9700 Oudenaarde
ruime parking

investering

147 euro pp
schrijf je in per twee: 97 euro/pp
Inbegrepen: water, koffie, thee en versnaperingen

Wat is een healing circle EFT?

In onze Healing Circles EFT ervaar je de krachtige synergie tussen Angélique Staelen en mezelf. Samen bundelen wij onze expertise, waarbij we de transformerende kracht van EFT combineren met de subtiele zachtheid van yoga, meditatie en lichaamswerk.

We werken per Healing Circle rond één thema. We zullen je begeleiden door emotionele blokkades en helpen je vrij te maken van negatieve patronen, terwijl de combinatie van lichaamsbeweging en meditatie je helpt om een staat van innerlijke harmonie te bereiken. De toevoeging van EFT-tapping, meditatie en yoga kan de workshopervaring nog diepgaander en holistischer maken, omdat deze technieken kunnen helpen bij het verwerken van emotionele blokkades en het bevorderen van ontspanning en innerlijke balans.

In onze Healing Circles EFT creëren we een veilige en ondersteunende ruimte waarin we ons verbinden met gelijkgestemden. Samen delen we onze ervaringen, laten we los wat ons niet langer dient en ondersteunen we elkaar. Deze gezamenlijke inspanning versterkt de helende kracht, waardoor je niet alleen je eigen welzijn bevordert, maar ook bijdraagt aan de heling van anderen.

Of je nu nieuw bent in de wereld van EFT, of al enige ervaring hebt met deze techniek, onze Healing Circle EFT verwelkomt mensen van alle niveaus. Laat je begeleiden in een reis van transformatie en vernieuwing. Ontdek een diepere verbinding met jezelf, vind healing voor lichaam en geest en ontdek de kracht van gemeenschap in onze Healing Circle EFT.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Boek nu je Healing Circle EFT of vraag nieuwe geplande data.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.