Frequentietherapie

ondersteuning voor jouw

gezondheid – welzijn – balans

Frequentietherapie

Frequentietherapie is een behandelwijze die gebaseerd is op quantumfysica en biofysica.
Men spreekt ook van bioresonantie. Het is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat je lichaam door een energieveld is omgeven.

Onder de microscoop zien we dat alles bestaat uit moleculen, neutronen en protonen. Deze bouwstenen zijn de basis van alles om ons heen. Alles is gemaakt en bestaat uit energie. Virussen, schimmels en bacteriën hebben een specifieke eigen trilling, net als onze organen en onze lichaamscellen. Deze trilling kan gemeten worden.

Wanneer de trillingen in en rond de cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam af om zichzelf te reguleren.
Elke cel heeft een eigen metabolisme : water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen getransporteerd terwijl metabolisme producten naar buiten worden getransporteerd. In de cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen.

Deze “kleppen” in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte en worden gestuurd door een spanningsverschil die verantwoordelijk is voor een gezond of ongezond celmetabolisme. Frequentietherapie optimaliseert dit spanningsverschil.

Healy : meer balans voor lichaam & geest

De Healy (toestel frequentietherapie) wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of zelfklevende elektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.
Je kan het gebruiken wanneer je bezig bent met andere activiteiten. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je GSM.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof, Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelt jarenlang klanten met frequentietherapie.

Het is een medisch toestel, goedgekeurd en gecertificeerd voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine alsook voor ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Hoe werkt het ?

De behandeling versterkt gezonde frequenties en herstelt de in disbalans zijnde frequenties.

Frequentietherapie maakt gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones in je lichaam. Het gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s ondersteunt je herstel door de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau te brengen.

Bij een frequentie-scan komt naar voor welke cellen in je lichaam niet meer in evenwicht zijn. Daarop wordt dan een gerichte behandeling gebaseerd.

De uitvoering van de behandeling vindt plaats door elektromagnetische trillingen. Deze trillingen sturen de chemische processen in het lichaam. Een kleine quantumsensor, die frequenties meet en vervolgens op maat genereert, helpt bij het bevorderen van  gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.

Je krijgt de frequenties toegediend die jij nodig hebt. Je kan er nooit teveel krijgen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Bovendien kan je het overal mee naartoe nemen en zijn de toepassingen zeer uitgebreid.

“Als je de geheimen van het universum wilt begrijpen, denk dan in termen van energie, frequenties en vibraties” – Nikola Tesla

Varianten

Er zijn 4 varianten van de Healy:  Gold, Holistic Health, Holitic Health Plus, Resonance. Iedere variant heeft toegang tot een pakket aan programmagroepen : goudcyclus, Pijn/psyche, Leren, Fitness, Beroep/slaap, mentaal evenwicht, Beauty/huid, Meridianen 1 en 2, Bio-energetische balans 1, Bio-energetische balans 2, Chakra’s, Beschermingsprogramma’s, Diepe cyclus. Je kan altijd starten met het basismodel Gold en later upgraden met een andere programmagroep naar keuze.

De Resonance is de meest complete en heeft extra mogelijkheden bovenop alle programmagroepen : Je kan een analyse laten uitvoeren om te zien welke programma’s jij op dit moment het hardste nodig hebt. Je kan deze frequenties met de resonance draadloos laten intrillen.

Je kan het 14 dagen uittesten en kosteloos retour sturen.

Bekijk hier de varianten

Overzicht Healy Resonance programmagroepen

healy resonance scherm 1 kristel van damme

Frequentietherapie behandeling

Healy analyse eerste keer 30 euro – 30 min

Healy programma tijdens een andere behandeling of op afstand: 10 euro per keer .

Wil je zelf een healy kopen en verder werken thuis aan jouw welzijn?

Hulp nodig? Neem gerust contact op met mij en stuur een mailtje.

Bestel hier jouw healy

Frequenties voor je leven !

Neem contact op met Kristel voor al jouw vragen.

Ik maak graag tijd vrij voor jou voor een telefonisch gesprek om te ontdekken of Frequentietherapie jou kan helpen.

Contacteer mij