Frequentietherapie met Healy

De lifestyle- & gezondheids-wearable met frequenties voor het leven
voor jong en oud, voor thuisgebruik en onderweg

Wat is frequentietherapie?

Frequentietherapie is een behandelwijze die gebaseerd is op quantumfysica en biofysica.
Men spreekt ook van bioresonantie. Het is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat je lichaam door een energieveld is omgeven.

Onder de microscoop zien we dat alles bestaat uit moleculen, neutronen en protonen. Deze bouwstenen zijn de basis van alles om ons heen. Alles is gemaakt en bestaat uit energie. Virussen, schimmels en bacteriën hebben een specifieke eigen trilling, net als onze organen en onze lichaamscellen. Deze trilling kan gemeten worden.

Wanneer de trillingen in en rond de cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam af om zichzelf te reguleren.
Elke cel heeft een eigen metabolisme : water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen getransporteerd terwijl metabolisme producten naar buiten worden getransporteerd. In de cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen.

Deze “kleppen” in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte en worden gestuurd door een spanningsverschil die verantwoordelijk is voor een gezond of ongezond celmetabolisme. Frequentietherapie optimaliseert dit spanningsverschil.

celmembraam

Hoe werkt het ?

De behandeling versterkt gezonde frequenties en herstelt de in disbalans zijnde frequenties.

Frequentietherapie maakt gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones in je lichaam. Het gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s ondersteunt je herstel door de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau te brengen.

Bij een frequentie-scan komt naar voor welke cellen in je lichaam niet meer in evenwicht zijn. Daarop wordt dan een gerichte behandeling gebaseerd.

De uitvoering van de behandeling vindt plaats door elektromagnetische trillingen. Deze trillingen sturen de chemische processen in het lichaam. Een kleine quantumsensor, die frequenties meet en vervolgens op maat genereert, helpt bij het bevorderen van  gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.

Je krijgt de frequenties toegediend die jij nodig hebt. Je kan er nooit teveel krijgen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Bovendien kan je het overal mee naartoe nemen en zijn de toepassingen zeer uitgebreid.

“Als je de geheimen van het universum wilt begrijpen, denk dan in termen van energie, frequenties en vibraties” – Nikola Tesla

De Healy is het nieuwste op gezondheidsgebied!

Alles is energie, zo ook ons lichaam en al onze cellen. Healy is een draagbaar medisch apparaat voor frequentie – energie therapie. Frequentie therapie helpt om het lichaam in balans te brengen, te helen en energie te geven.

Het is een gecertificeerd medisch product van slechts 5 x 5 cm groot, jarenlang getest en erkent door de reguliere geneeskunde, voor een aantal specifieke klachten. (Fibromyalgie, Migraine, Chronische Pijnklachten, Depressie, Skeletpijnen en Angst).

Het is een draagbaar medisch apparaat voor Gezondheid, Balans en Welbevinden. Over andere klachten mogen we geen uitspraken doen. Wel zijn er vele ervaringen te vinden van mensen die de Healy gebruiken!

PIJN

Healy is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Door middel van de programmagroep “Pijn/psyche” biedt Healy toepassingen voor verschillende lokale, acute of chronische pijnklachten en ondersteuning bij mentale aandoeningen.

WELZIJN EN BALANS

Healy heeft verschillende programmagroepen voor welzijn en balans waarin verscheidene aspecten van bio-energetische balancering worden behandeld. Elke programmagroep bevat een aantal programma’s voor een specifiek toepassingsgebied, zoals: meridianen, sport, beauty, beroep/leren, mentaal welzijn, bescherming en nog veel meer.

Je kunt bijvoorbeeld direct op organen – lever, longen, hart of bijvoorbeeld op prostaat of hormonen draaien.
Je kunt kiezen uit verschillende Healy-pakketten. Elke Healy versie bestaat uit de Healy-hardware en een groep programma’s voor een specifieke toepassing. Je kan op elk moment programmagroepen toevoegen.

Healy : meer balans voor lichaam & geest

De Healy (toestel frequentietherapie) wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of zelfklevende elektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.
Je kan het gebruiken wanneer je bezig bent met andere activiteiten. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je GSM.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof, Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelt jarenlang klanten met frequentietherapie.

Het is een medisch toestel, goedgekeurd en gecertificeerd voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine alsook voor ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

c

Varianten

Er zijn verschillende varianten van de Healy. Iedere variant heeft toegang tot een pakket aan programmagroepen : goudcyclus, Pijn/psyche, Leren, Fitness, Beroep/slaap, mentaal evenwicht, Beauty/huid, Meridianen 1 en 2, Bio-energetische balans 1, Bio-energetische balans 2, Chakra’s, Beschermingsprogramma’s, Diepe cyclus. Je kan altijd starten met het basismodel Gold en later upgraden met een andere programmagroep naar keuze.

Extra info

  • Bij elke versie krijg je standaard de hardware (healy en alle toebehoren)
  • Je kunt te allen tijde upgraden naar een hogere versie.
  • Hoe hoger de versie, des te meer programma groepen je toegang tot hebt.
  • Als je een healy hebt, kun je tevens (losse) abonnementen aanschaffen voor extra programma (groepen), maar ook voor voedingssupplementen = digital nutrition en healy checks (watch en advisor).

Welke Healy versie heb jij nodig?

Welke Healy goed bij jou past is afhankelijk van jouw doel(en) de programma groepen (of therapieën) die je wilt gebruiken. Wil je meer informatie, advies of heb je vragen?

Je kan het 14 dagen uittesten en kosteloos retour sturen naar de firma.

varianten programma's

Welke Healy goed bij jou past is afhankelijk van jouw doel(en) de programma groepen (of therapieën) die je wilt gebruiken. Wil je meer informatie, advies of heb je vragen?

Je kan het 14 dagen uittesten en kosteloos retour sturen naar de firma.

Korte healy filmpjes

Frequentietherapie behandeling

Healy analyse eerste keer 30 euro – 30 min

Healy programma tijdens een andere behandeling of op afstand: 10 euro per keer .

Wil je zelf een healy kopen en verder werken thuis aan jouw welzijn?

Hulp nodig? Neem gerust contact op met mij en stuur een mailtje.

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw Frequentiebehandeling nu in.

Jij hebt de energie om opnieuw in balans te komen!