kristel van damme aanbod

En als het nodig is,
leg ik mijn pad naast het jouwe & loop ik met je mee.

Ik werk mensgericht, stap voor stap.
A-typisch – alternatief & met diepgang

Er bestaat geen standaardbehandeling

Er bestaat geen standaard behandeling; het is altijd anders. Waar traditionele therapeuten en coaches de klacht behandelen, doe ik het andersom. Door mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen kan ik een veilige omgeving en vertrouwen bieden om een optimaal resultaat te behalen, stap voor stap.
Ik werk graag holistisch met de goede basis zelfzorg én bereidheid tot diepgang. Op een menselijke en authentieke manier deins ik soms niet terug om ook eens iets over mezelf te delen, wat jou verder kan helpen of voor erkenning zorgt en minder schaamte doet voelen om ook iets te delen.

Jij staat centraal, niet je klacht

Ik ga niet uit van één specifieke oorzaak of aanpak; ik kijk allereerst naar de persoon. Wat betekent deze klacht in jouw leven of werk en welke betekenis geef je daar zelf aan.

Als je het gevoel hebt dat je de controle verliest. Als je niet meer achter het stuur van je eigen leven zit. Als je overweldigd wordt door angst, stress of donkere gedachten. Besef dat er iets is dat je kan doen (en eigenlijk weet je dat wel, diep vanbinnen).

Een weg van bewust worden, verwerken en loslaten.

1. Bewust worden

Het is interessant om te weten hoelang het probleem bestaat, de oorzaak hoeft niet meteen helder te zijn. Van daaruit vertrek ik.

Soms van het onbewuste naar het bewuste. Je komt dan ook dichter bij je authentieke zelf te staan.

2. Verwerken

Diep vanbinnen weet je altijd precies wat je nodig hebt, dit is je intuïtieve kennis. Ik werk en verwerk zodat er een heldere verbinding komt.

Zo wordt troebel water pas helder, wanneer het de kans krijgt om tot rust te komen zodat modder naar de bodem kan zakken. Via coaching, methodieken, technieken verwerk ik jouw thema zodat er rust komt en opnieuw een flow.

3. Loslaten

Loslaten is een krachtige daad! Als je leert loslaten, kun je weer vooruit.
Je bent niet langer verstrikt in je problemen.

Hierin help ik jou om de controle los te laten, om het maximale te bereiken, het is de sleutel naar vrijheid. Zowel privé als professioneel.

Verandering start bij jezelf, maar je hoeft er niet alleen aan te beginnen.
Verandering start bij jezelf

Werktools

Ik werk met een uitgebreid aanbod en gebruik verschillende werktools die ik inzet volgens jouw noden tot je op eigen kracht verder kan, want dat is mijn missie.

Emotional Freedom Techniques

als antwoord op herstel van verdriet en trauma, fysieke klachten, angsten te overwinnen, beperkende overtuigingen los te laten en doelen te bereiken.

Hartcoherentie

Als antwoord op burn-out, hyperventilatie, depressie, stress …

MBTI

MBTI® een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. Het MBTI-profiel laat zien hoe een individu omgaat met de wereld om zich heen en geeft inzicht in zijn/haar motivatie en de motivatie van anderen. Het geeft je als het ware een bril waardoor je verschillen tussen mensen makkelijker kan zien en begrijpen.

Keuzekompas®

Het Keuzekompas® helpt mensen om die dingen, die er voor hen écht toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij jouw intern kompas.

Entrespiegel

Het brengt je ondernemersvaardigheden in kaart. Het peilt naar de elf belangrijkste competenties die je als ondernemer nodig hebt. Je gebruikt de ENTRE-Spiegel 2.0 als een zelfreflectie-instrument. Er is een mogelijkheid dat vrienden of familie jouw ondernemend spiegelbeeld mee vorm geven.

Kleurcoaching

Kleuren helpen je om jouw balans te vinden en jouw eigen pad van bewustwording te lopen om uiteindelijk in je eigen kracht te staan. De kleuren die je draagt, bepalen je uitstraling. Thuis én op je werk.  Ze hebben een uitwerking op je gemoed. Laat zien wie je bent vanbinnen en vanbuiten. Een eerste indruk maak je geen twee keer!

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan een intake gesprek in en ontdek of er een match is.