Aanbod
workshops &
Training

workshops Kristelvandamme

Stap binnen in een wereld van diepe heling, innerlijke rust en harmonie met onze unieke workshops.
Ik geloof in de kracht van een holistische benadering van welzijn, waarbij emotionele bevrijding en lichamelijke balans hand in hand gaan.

Workshop EFT

Ontdek de Kracht van Emotional Freedom Techniques

Wil je graag je emotionele gezondheid verbeteren vanuit het comfort van je eigen huis? Ontdek de kracht van Emotional Freedom Techniques (EFT) tijdens onze workshop. EFT is een effectieve methode die je helpt om emotionele blokkades los te laten en innerlijke balans te vinden. Leer de eenvoudige technieken en pas ze toe in je dagelijks leven. Of je nu worstelt met stress, angst of andere emotionele uitdagingen, deze workshop biedt de tools die je nodig hebt voor zelfheling. Schrijf je nu in en begin je reis naar een verbeterde emotionele gezondheid, allemaal vanuit het gemak van je eigen huis.

Ik leer je de EFT basis techniek,
stap voor stap.

Details:

 • Datum: zaterdag 7 oktober 2023
 • Tijd:10-16u
 • Locatie: Kruishoutemsesteenweg 230, 9750 Kruisem
 • Investering: 197 euro – inschrijven per twee 147 euro pp
 • lunch inbegrepen- gluten-en lactosevrij mogelijk

Healing Circles EFT

Thema: Communiceren van Persoonlijke Grenzen

Heb je ooit het gevoel gehad dat je persoonlijke grenzen werden overschreden? Wil je leren hoe je effectief en respectvol kunt communiceren om je grenzen te beschermen? Welkom bij onze Healing Circle EFT “Communiceren van Persoonlijke Grenzen”.

Waarom werken rond grenzen?

Of je nu worstelt met het aangeven van grenzen, je verleden wilt verwerken of gewoon wilt leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, deze Healing Circle EFT biedt een veilige en ondersteunende omgeving om te groeien en te leren. Ervaren facilitators, Angélique en Kristel, begeleiden je door boeiende inzichten, oefeningen en EFT sessies in groep met praktische toepassingen die je zullen helpen sterker en veerkrachtiger te worden.

Details:

 • Datum: vrijdag 27 oktober 2023
 • Tijd: 9u 30 tot 16u
 • Locatie: Zaal Amigo – Heurnestraat 235, 9700 Oudenaarde – ruime parking
 • Investering: 147 euro – inschrijven per twee 97 euro pp

Hartcoherentie training

Ontdek Innerlijke Rust

Stress, spanning en emotionele onrust zijn alledaagse uitdagingen die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op ons welzijn. Maar wat als ik je vertelde dat je de controle kunt nemen over deze gevoelens en positieve verandering kunt bewerkstelligen door middel van je eigen ademhaling?

Je zult merken dat je denken, emoties en gedrag zich transformeren, en de manier waarop je prikkels ervaart, zal veranderen. Je dagelijkse leven blijft onveranderd, maar je innerlijke ervaring krijgt een positieve impuls.
Wil je ook de positieve invloeden van hartcoherentie ontdekken?

Waarom deze hartcoherentie training?

 1. Wetenschappelijk Bewezen Methode: Gebaseerd op jarenlang onderzoek door het gerenommeerde HeartMath Instituut, is hartcoherentie een effectieve manier om de communicatie tussen je hart en brein in balans te brengen.
 2. Persoonlijke Begeleiding: Tijdens het 4-stappenprogramma (3 sessies) van 8 weken begeleid ik je stap voor stap, zodat je de technieken volledig kunt integreren in je dagelijks leven.
 3. Meetbare Resultaten: Merkbaar snelle resultaten zijn mogelijk dankzij deze methode, en je zult al snel veranderingen opmerken in je stressniveaus, emotionele reacties en algehele welzijn.

Details:

 • persoonlijke training 1-op-1
 • investering: 255 euro
 • plan zelf 3 sessies in verspreid over minimum 8 weken

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw traject nu in.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.