Aanbod
workshops &
Training

workshops Kristelvandamme

Ik geloof in de kracht van een holistische benadering van welzijn, waarbij emotionele bevrijding en lichamelijke balans hand in hand gaan.

Als iemand die worstelde met concentratieproblemen, ontdekte ik dat hartcoherentie me hielp om mijn focus te verbeteren. Door dagelijkse beoefening werd mijn denkproces helderder en kon ik me langer op taken concentreren zonder afgeleid te raken. Dankjewel Kristel, mijn leven is nu veel doelgerichter.

Tom, hartcoherentie - concentratie en focus verbeterd

We zien elkaar wel morgen op de sessie maar ik wil je toch al mijn laatste bloedanalyse doorsturen. De huisdokter was zeer tevreden en ik natuurlijk ook want mijn Hb1Ac is gedaald van 8,9 naar 7,3. Zelfs mijn cortisol was niet meer te hoog. Dankzij hartcoherentie en EFT is mijn bloedsuikerspiegel gezakt en heb ik minder inspuitingen nodig.

Els, hartcoherentie * bloedsuikerspiegel gezakt

Sinds de workshop heb ik de EFT-technieken consequent toegepast in mijn dagelijks leven en heb ik gemerkt dat ik beter omga met stress en negatieve emoties. Dit heeft mijn algehele welzijn verbeterd en mijn relaties verdiept.

Anja, Workshop EFT

Na de workshop voelde ik me emotioneel bevrijd en veerkrachtiger dan ooit tevoren. De vaardigheden die ik heb opgedaan, zijn van onschatbare waarde in mijn dagelijkse leven. Ik kan Kristel’s workshop ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar emotionele heling, groei en persoonlijke transformatie.

Jolien, workshop EFT

Kristel bracht niet alleen een diepgaande kennis van EFT met zich mee, maar ook een warme en ondersteunende benadering. Haar toewijding aan het welzijn van de deelnemers was duidelijk voelbaar. Tijdens de workshop leerde ik effectieve technieken om met mijn emoties om te gaan, blokkades los te laten en mijn innerlijke balans te herstellen.

Magda, workshop EFT
Na maanden van burn-out vond ik verlichting in hartcoherentie.  Dit bracht rust in mijn gedachten en hielp me geleidelijk aan mijn energie terug te krijgen. Hoewel de weg naar volledig herstel lang was, geloof ik dat hartcoherentie een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn terugkeer naar een gezonder en meer veerkrachtig leven.
Eva, Herstel van burn-out

Workshop EFT

Ontdek de Kracht van Emotional Freedom Techniques

Wil je graag je emotionele gezondheid verbeteren vanuit het comfort van je eigen huis? Ontdek de kracht van Emotional Freedom Techniques (EFT) tijdens onze workshop. EFT is een effectieve methode die je helpt om emotionele blokkades los te laten en innerlijke balans te vinden. Leer de eenvoudige technieken en pas ze toe in je dagelijks leven. Of je nu worstelt met stress, angst of andere emotionele uitdagingen, deze workshop biedt de tools die je nodig hebt voor zelfheling. Schrijf je nu in en begin je reis naar een verbeterde emotionele gezondheid, allemaal vanuit het gemak van je eigen huis.

Ik leer je de EFT basis techniek,
stap voor stap.

Details:

 • Datum: 23 februari 2024
  heb je interesse stuur een mailtje, ik verzamel de geïnteresseerden en hou je op de hoogte van de volgende workshop
 • Tijd:10-16u
 • Locatie: Kruishoutemsesteenweg 230, 9750 Kruisem
 • Investering: 147 euro – inschrijven per twee 99 euro pp

Hartcoherentie training

Ontdek Innerlijke Rust

Stress, spanning en emotionele onrust zijn alledaagse uitdagingen die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op ons welzijn. Maar wat als ik je vertelde dat je de controle kunt nemen over deze gevoelens en positieve verandering kunt bewerkstelligen door middel van je eigen ademhaling?

Je zult merken dat je denken, emoties en gedrag zich transformeren, en de manier waarop je prikkels ervaart, zal veranderen. Je dagelijkse leven blijft onveranderd, maar je innerlijke ervaring krijgt een positieve impuls.
Wil je ook de positieve invloeden van hartcoherentie ontdekken?

Waarom deze hartcoherentie training?

 1. Wetenschappelijk Bewezen Methode: Gebaseerd op jarenlang onderzoek door het gerenommeerde HeartMath Instituut, is hartcoherentie een effectieve manier om de communicatie tussen je hart en brein in balans te brengen.
 2. Persoonlijke Begeleiding: Tijdens het 4-stappenprogramma (3 sessies) van 8 weken begeleid ik je stap voor stap, zodat je de technieken volledig kunt integreren in je dagelijks leven.
 3. Meetbare Resultaten: Merkbaar snelle resultaten zijn mogelijk dankzij deze methode, en je zult al snel veranderingen opmerken in je stressniveaus, emotionele reacties en algehele welzijn.

Details:

 • persoonlijke training 1-op-1
 • investering: 255 euro
 • plan zelf 3 sessies in verspreid over minimum 8 weken of neem contact op

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw traject nu in.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.