Aanbod voor
Loopbaanbegeleiding

kristelvandamme loopbaanbegeleiding loopbaanadvies

Kristel Van Damme loopbaanbegeleiding: Kies bewust voor een job die in lijn ligt met je verlangens.

Als jouw loopbaanbegeleider ben ik toegewijd om je te begeleiden bij het bereiken van succes en voldoening op je werk, ongeacht of je een werknemer bent of zelfstandige professional. Mijn aanpak is ontworpen om een breed scala aan werkgerelateerde vragen en uitdagingen aan te pakken, en gaat veel verder dan oppervlakkig carrièreadvies.

Meer over de inhoud van mijn “Persoonlijke Loopbaanbegeleiding“, als antwoord op : Hoe je jouw persoonlijke missie helder krijgt, worklife balance, werkhervatting-na-burnout, stresshantering, zingeving, loopbaanoriëntatie, veerkracht opbouwen, pestgedrag op het werk, groei en uitdaging, arbeidsmarkt-verkenning, heroriëntatie, relaties in werkcontext, kwaliteiten reflectie, motieven reflectie ….
Heb je hulp nodig om de sprong te wagen naar datgene wat je echt wenst in het leven? Samen kunnen we jouw dromen omzetten in concrete stappen.

Een maand na de loopbaanbegeleiding ben ik als freelancer begonnen. Ik zat al in de juiste richting maar niet bij de juiste werkgever en/of statuut. Het grootste verschil nu is mijn verminderde verantwoordelijkheidsgevoel. Hoewel ik mijn werk nog steeds zo goed mogelijk wil doen, voel ik me niet langer als enige verantwoordelijk. Mijn rol als externe is om te helpen waar ik kan, en dat maakt een groot verschil.

Peter, van werknemer naar zelfstandige

Na mijn burn-out heb ik dankzij waardevolle loopbaanbegeleiding een duidelijke richting gevonden. Mijn persoonlijke groei is merkbaar, en ik voel nu minder druk als het gaat om verantwoordelijkheid. Mijn ondersteuning aan anderen is nu gebaseerd op mijn capaciteiten, zonder de last van volledige verantwoordelijkheid. Dit verschil valt echt op. Bovendien heb ik besloten om opnieuw te gaan studeren. Ik ga vol enthousiasme een nieuw avontuur tegemoet.

Sofie, duidelijke richting in mijn leven en werk

Door de loopbaanbegeleiding kreeg ik de gelegenheid om op een veelzijdige manier nieuwe inzichten te verwerven. Kristel gaf me de ruimte om mijn eigen perspectieven te ontdekken, maar bracht ook boeiende ideeën ter tafel wanneer dat gepast was. Nu ben ik veel avontuurlijker in het overwegen van onconventionele carrièrepaden. Mijn wereld is open gegaan, bedankt.

Jo, Veel nieuwe inzichten en ruimte

Durven hulp vragen bij elke stap en toch de beslissing volledig vanuit mezelf maken. ‘Ja’ zeggen op wat ik voel wat ik wil en ‘neen’ tegen wat ik niet meer wil.. klinkt eenvoudig maar was een moeilijke stap. Bewust durven springen om opnieuw te gaan studeren. Het loopbaantraject was de moeite waard, ik raad het iedereen aan.

Sofie, bewust kiezen om te studeren

Kristel wees op mijn twijfels over toekomstig werk, gezien mijn burn-out deels door mijn werk en aanpak werd veroorzaakt. Ik dacht dat ik een totaal andere richting moest inslaan, maar wist niet goed welke richting. Tests onthulden mijn sterke en zwakke punten, valkuilen en interesses. Uiteindelijk bleek dat mijn vorige werk niet verkeerd was voor mij, maar dat de invulling moest veranderen. Ik vertrok bij Kristel met twee duidelijke potentiële doelen voor mijn toekomstige werk. Slechts twee weken later kon ik een van deze doelen realiseren, op een andere manier dan voorheen.

Jurgen, zelfzeker professionele doelen realiseren

De individuele benadering en de uitdagende opdrachten speelden een essentiële rol in mijn persoonlijke groei en besluitvorming omtrent mijn carrière. Eerlijk gezegd kan ik nu met vertrouwen zeggen dat ik veel meer bekwaam ben in het nemen van de juiste beslissingen voor mijn toekomst.

Mieke, bekwamer in beslissingen nemen

Mijn expertise

Ik beschik over een brede ervaring in HR en heb 20 jaar ervaring in verschillende functies in de bedrijfswereld. Dit maakt dat ik mij kan inleven in het werkveld. Ondertussen werk ik al meer dan 11 jaar als zelfstandig coach waar ik holistisch werk met verschillende unieke tools. Mensen begeleiden naar herstel en balans is mijn levensdoel en passie.

Jouw pad

Heb jij ook het gevoel dat je afwijkt van je pad? Diep van binnen kennen we ons levensdoel. Soms komen er dingen op je pad die verhinderen om er naartoe te gaan. Maar er zijn mogelijkheden om zaken aan te pakken in je leven en werk.
We gaan naar de essentie, groeien in je bewustzijn.
Geloven en vertrouwen in jezelf, in jouw levenspad om van daaruit bewuste keuzes te maken.

Verhelderend

Elke begeleidingssessie is volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. We beginnen meestal met diverse inzichtsoefeningen die naarmate we verder gaan in de loopbaanbegeleiding de puzzelstukjes helderder maken. Samen formuleren we jouw diepste verlangens en stellen we een plan op om deze te bereiken. Eventuele angsten worden niet vermeden, maar juist gebruikt als hulpmiddelen om helderheid te verschaffen. We werken samen aan het doorbreken van patronen die je kunnen belemmeren.

Jouw innerlijke stem communiceert soms subtiel, soms duidelijk. Dit is het niet, dit wil ik niet meer, of anders. Ben je klaar om in actie te komen? Als je verlangt naar een diepgaand traject, meer dan alleen woorden, en de kern van jouw levensdoel wilt onthullen. Laten we samen jouw pad naar vervulling uitstippelen.

Wil je eerst even connecteren en voelen of het iets voor jou is ?

Boost je Carrière

Korte en Krachtige Loopbaanbegeleiding voor Succes

Ontdek het programma “Boost je Carrière” voor snelle en effectieve loopbaanbegeleiding. Met dit programma zet je in korte tijd grote stappen richting professioneel succes. Samen zullen we jouw doelen en ambities verkennen, obstakels overwinnen en strategieën ontwikkelen om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Profiteer van persoonlijke begeleiding en praktische tools die je helpen bij het nemen van slimme loopbaanstappen. Klaar om je carrière een boost te geven? Schrijf je vandaag nog in voor ons “Boost je Carrière” programma!

4 coachingsessies 

inclusief intakegesprek

  • pakket 340 euro (4 x 85 euro)
  • pakket 500 euro voor zelfstandigen (factuur)
  • of betaling via 1ste loopbaancheque (4u)voor 40 euro
    (ook voor zelfstandigen)

Loopbaanadvies op Maat

Langdurig programma’s voor professionele groei en transformatie

Ontdek de diepgaande kracht van loopbaancoaching op maat. Bij mij gaat loopbaancoaching verder dan oppervlakkig carrièreadvies. Het is een holistisch proces dat gericht is op het ontdekken van jouw innerlijke roeping en het verwezenlijken van jouw volledige potentieel. Als ervaren loopbaancoach begeleid ik jou op een persoonlijk niveau, waarbij we focussen op jouw unieke talenten, passies en doelen. Samen gaan we op zoek waarnaar jou echt vervult en zorgen we voor een diepgaande transformatie in jouw loopbaan. Maak vandaag nog een afspraak voor loopbaancoaching op maat en ontdek het pad naar een bevredigende en betekenisvolle loopbaan.

7 coachingsessies 

inclusief intakegesprek

  • pakket 595 euro (7 x 85 euro)
  • pakket 875 euro voor zelfstandigen (factuur)
  • of betaling via loopbaancheque 1 + 2 = 7u voor 80 euro
    (ook voor zelfstandigen)

Benieuwd naar hoe ik praktisch te werk ga in mijn loopbaanbegeleiding voor zowel werknemers als zelfstandigen? Ontdek nu mijn aanpak en begeleidingsmethode die je zal helpen om duidelijkheid, richting en groei in je loopbaan te vinden.

Ik zocht naar loopbaanbegeleiding met een eerder holistische visie en kwam terecht bij Kristel. Zij heeft me vanaf de eerste sessie laten voelen dat datgene ik dacht verloren te zijn onderweg, nooit weggeweest was, er lag hooguit een laagje stof op. Door de oefeningen en gesprekken hervond ik het vertrouwen en geloof in mijzelf en mijn kunnen terug en daar ben ik Kristel heel dankbaar voor.

Isabelle, terug vertrouwen en geloof in mezelf

Bedankt voor de coaching zowel over mijn loopbaan als de mental coaching! Jij als klankbord dat niet meteen oordeelt, dat was erg waardevol op een moment in mijn leven waarbij ik het gevoel had dat alles rond mij heel erg snel veranderde. Je maakte mij ervan bewust dat ik als mens op elk moment in mijn leven een eigen beslissingskracht hebt (onnozel dat je het soms vergeet eigenlijk), maar dat gaf rust. Je gaf me vertrouwen en daar putte ik draagkracht uit. Je deed me inzien dat ik de lat niet altijd zo hoog moet leggen, en vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten. Ik heb het gevoel dat ik nu uit een diep dal geraakt ben en me niet constant over de lange termijn zorgen moet maken, maar eerder van dag tot dag leef én geniet.

Jeroen, meer kracht om zelf te beslissen

De loopbaanbegeleiding bij Kristel heeft er voor gezorgd dat ik écht stappen durf te ondernemen om mijn eigen zaak op te starten. Mijn leven is helemaal veranderd, ik werk nu als zelfstandig ondernemer en geniet van mijn vrijheid.

Hannah, stap naar eigen onderneming

Na een turbulent jaar waarin mijn leven overkop werd gegooid, voelde ik tot in mijn diepste wezen dat het tijd was voor verandering. Ik zat niet langer op het voor mij ‘juiste’ pad. Het grootste obstakel bleek mijn eigen zelfvertrouwen. Ondertussen weet ik weer wat ik waard ben en waar ik voor sta, en de sessies met Kristel hebben mij de moed gegeven om te springen en te gaan voor wat ik écht wil.

Nadia, springen en gaan voor wat ik écht wil

Een nieuwe weg bewandel je stap voor stap.
Verandering begint bij de eerste stap.

De eerste stap is heel eenvoudig:
Plan jouw traject nu in.

Jij hebt de kracht om dichter bij je authentieke zelf te komen en los te laten van wie je denkt te moeten zijn.