Soms ben je de weg kwijt, twijfel je over ‘wie ben ik ? wie wil ik zijn ? en welke keuzes maak ik hiervoor ?’
Het overkwam Jeroen die in een snel veranderende omgeving zat zowel privé als professioneel. In zijn loopbaanbegeleiding hebben we zijn doelen in kaart gebracht, zodat ze als handvaten konden dienen bij het maken van zijn keuzes. Ook op diepere lagen kijken bracht hem inzichten.  Zo konden we zaken deblokkeren, belemmerende overtuigingen aanpakken en gaan voor zijn levensdoel, privé en professioneel.

Herkenbaar?

Twijfel je aan je capaciteiten? Leg je de lat genadeloos hoog voor jezelf en onderschat je jouw prestaties?  Schrik dat je passie niet aanslaat? Wat dan? Of heb je negatieve ervaringen of verhalen gehoord en schrikken ze jou af?

 

Getuigenis Jeroen

‘Bedankt voor de coaching zowel over mijn loopbaan als de mental coaching! Jij als klankbord dat niet meteen oordeelt, dat was erg waardevol op een moment in mijn leven waarbij ik het gevoel had dat alles rond mij heel erg snel veranderde.
Je maakte mij ervan bewust dat ik als mens op elk moment in mijn leven een eigen beslissingskracht hebt (onnozel dat je het soms vergeet eigenlijk), maar dat gaf rust. Je gaf me vertrouwen en daar putte ik draagkracht uit. Je deed me inzien dat ik de lat niet altijd zo hoog moet leggen, en vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten. Ik heb het gevoel dat ik nu uit een diep dal geraakt ben en me niet constant over de lange termijn zorgen moet maken, maar eerder van dag tot dag leef én geniet. ‘