‘Na een turbulent jaar waarin mijn leven overkop werd gegooid, voelde ik tot in mijn diepste wezen dat
het tijd was voor verandering. Ik zat niet langer op het voor mij ‘juiste’ pad. Alsof ik ergens een verkeerde afslag
had genomen, of onderweg iets was verloren. Het grootste obstakel bleek mijn eigen zelfvertrouwen, en ik besefte dat ik dit niet alleen kon, ik had een helpende hand nodig. Ik zocht naar loopbaanbegeleiding met een eerder holistische visie en kwam terecht bij Coaching Life, en bij Kristel.
Zij heeft me vanaf de eerste sessie laten voelen dat datgene ik dacht verloren te zijn onderweg, nooit weggeweest was, er lag hooguit een laagje stof op. Door de oefeningen en gesprekken hervond ik het vertrouwen en geloof in mijzelf en mijn kunnen terug en daar ben ik Kristel (en Coaching Life) heel dankbaar voor.
Ik weet weer wat ik waard ben en waar ik voor sta, en de sessies met Kristel hebben mij de moed gegeven om te springen en te gaan voor wat ik echt wil.’

Loopbaanbegeleiding als antwoord op 
Wat is jouw missie, verlangen in het leven?
Wie ben ik als mens, wat kan ik en wat wil ik?
Wat heb ik nodig om me goed te voelen? Welke doelen en keuzes maak ik?
Deblokkeren van je stroom op je diepere lagen op weg naar je levensdoel.