EFT heeft bij mij zaken losgemaakt die ‘babbeltherapieën’ niet konden. Het is meer dan de ‘theorie kennen’, het gaat ook echt om het voelen in je lichaam en dat behaalt de techniek EFT echt wel.
Verder is Kristel heel menselijk en authentiek. Ze deinst er niet van terug om ook eens iets over zichzelf te delen, wat mij dan verder helpt en voor erkenning zorgt. Hierdoor wordt het uurtje minder stijf en is het ook makkelijker om zelf zonder schaamte iets te delen.
Wat ik ook heel aangenaam vind is de ‘holistisch’ aanpak  én de spiritualiteit (wat eigenlijk te weinig aan bod komt in de meeste therapieën).
Het verder blijven zoeken en verdiepen met verschillende tools, maakt dat er steeds nieuwe zaken aan toegevoegd worden. Ik voelde ook een oprechte interesse, iemand die meedenkt en voelt om me verder te helpen.
Tenslotte is de praktijkruimte ook rustgevend, echt een plek die de rust weerspiegelt waar ik op zoek naar was.
Dankjewel.

Ariëlle P.