Wij hebben een hele lieve, leuke dochter van 10 jaar maar af en toe had ze haar moeilijke momenten: ze werd heel snel boos, voelde zich onrechtvaardig behandeld,… alle rede was weg. Als ouder probeer je je begripvol op te stellen en je kind te begrijpen maar haar gedrag werd extremer waardoor het voor het ganse gezin niet meer houdbaar was. Zo zijn we terecht gekomen bij Kristel. Door haar weten we nu dat de woede-uitbarstingen het gevolg zijn van te veel aan prikkelingen en frustraties die onze dochter op school opkropte en thuis uitte. Er kwam ook steeds meer het besef dat onze dochter hoogsensitief is. Kristel leerde onze dochter om haar stress onder controle te houden door bewuste ademhalingsoefeningen (hartcoherentietraining), die ze nog elke avond voor het slapen gaan toepast. Daarnaast paste ze ook Emotional Freedom Technics (EFT). Door de therapie van het tikken en praten heeft onze dochter terug een boost en vertrouwen in zichzelf gekregen. Voor mijn dochter is het een hele verademing dat ze haar overprikkelingen kan plaatsen maar vooral ook dat ze weet hoe ze er mee om kan gaan.

Bedankt Kristel voor jouw professionele hulp!